ponedjeljak, 27. studenoga 2017.

Miniwash karcher

Miniwash karcher Spremljeno u privremenu memorijuSličnoVrhunski profi miniwash Kew Alto Wap snage 180 bar prodajem povoljno. Komentari i pitanja korisnika o proizvodima KÄRCHER. Miniwash planiram kupiti već dulje vrijeme i to za povremeno čišćenje dvorišta te vikend.

Miniwash karcher
Pozdrav, vec neko vrijeme gledam po Pevecu i Metrou miniwashe. Karcher - kvaliteta jeftinijih modela Automobili. Kärcher je obiteljska tvrtka iz Winnendena koja djeluje u cijelom svijetu i vodeća je na svjetskom tržištu tehnike za čišćenje.


To svaki uređaj čini inovativnim proizvodom i pouzdanim pomagačem u svim potrebama.

Miniwash karcher
Kärcher uređaji oduvijek se proizvode pažljivo u savršenoj kvaliteti. ZASTUPSTVO, PRODAJA I SERVIS KÄRCHER UREĐAJA OIB: 81210511294. SJEDIŠTE: RADNO VRIJEME: Prvomajska 11. Naša nova Heavy Duty Foam boca Spaja se na vaš miniwash kao regularni nastavak. Maksimalni tlak 200 bar i 60 stupnjeva. Skida dotrajalu žbuku, mogućnost pjeskarenja kvarcnim pijeskom.


Kad ga upalim on cijelo vrijeme radi i pritisak je jako slab, u cemu bi bio problem, pumpa? Orcus Hilt - Najam pumpa i perača po najpovoljnijim cijenama. A kak miniwash dela na vodu brija nebu na suho :palacgore:.

Miniwash karcher
Prodajem miniwash sa plamenikom Ispravan! Slike su ilustrativne ali predstavljaju stvarno stanje uređaja! See what items on eBay consist of an interesting KARCHER - MINI WASH DIJELOVI collection.


Join sabunike to create inspiring collections on eBay! Jel imalo kvalitetan karcher miniwash od cca 800KN rijec je o modelu k 2. Ove godine, početkom veljače, naš miniwash slavi pet godina s nama, provedenih uglavnom sam, u mraku. Trgovina, Prodaja, kvalitetna ponuda, velik izbor tvrtki na jednom. Miniwash sa 10 metara visokotlačnog crijeva i profi pištolj,stroj je stajao dvije godine -radi ali potreban je servis.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.