nedjelja, 12. studenoga 2017.

Moje zlato petar graso klavir

Moje zlato petar graso klavir In Memoriam Saša Božović - Tiho Noći Moje Zlato Spava - Hor Čuperak mp3. Duration: 05:56 min – 0 downloads. Moje zlato" novi je singl Petra Graše s kojim će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Moje zlato petar graso klavir
Pjesmu za koju je glazbu napisao Tonči Huljić. Samo klavir sam vezbala po 8 sati dnevno. Petar graso - moje zlato live. Najbolji je i po sudu publike i stručnog žirija za pjesmu bračnog para Huljić, kod koje.
Moje zlato petar graso klavir
Miljenik publike i pobjednik ovogodišnjeg 55.


U spotu se vidi samo Grašo dok svira klavir, a pjevač je namijenio priču romantičnim dušama. Podsjetimo, crnogorska publika će biti u prilici da. Skladati je počeo još kao petnaestogodišnjak, i to za klavir, njegov prvi. I dogodilo se “Moje zlato” i Grašo kao izvođač. Snimili smo mene nasamo sa pjesmom, klavir ja i pjesma i to je. Kot sem rekel, počutim se kot 25-letnik, ki gre rad na oder, igra klavir, teka po.


Jelena Brocic - Zvezda Danica 12. Kakva lakoća pjevanja, senzibilitet i boja.

Moje zlato petar graso klavir
Pohađao je glazbenu školu u Splitu gdje je naučio svirati klavir. Nikmati kemudahan menonton video ini dalam format 3GP, MP4, WEBM. Glazbom se bavi od djetinjstva, a sa 16 godina napisao je pjesmu "Boginja", s kojom je. Da mi nije moje dice - Tomislav Bralic & Klapa Intrade.


Uvik isti«, »Moje zlato«, Arene, pune. Zaplakale oci moje majke - Mladen Grdovic. Balkan MusicCroatian MusicIntegral TvHr GlazbaHrvatska MuzikaMusic Ex YuTv VersionPlaces ToVersion Youtube. Dragana Mirkovic – Tamo gde je milo moje (Glykeria – Diaspora). Bijelo Dugme "Lazes zlato, lazes duso" (1987, potpisao G.Bregovic)~ Bad. Miki Jevremovic - Da Sam Tvoje Zlato Oko Vrata.


Milica Todorovic I Mc Yankoo - Ti Moje Zlato Miligram. Od malih nogu je bila zainteresovana za muziku, ples, glumu i klavir.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.