petak, 3. studenoga 2017.

Neoporezive naknade 2016

Neoporezive naknade 2016 Pregled neoporezivih svota naknada, potpora i nagrada. Financijski izvještaji za razdoblje 1. Napomena: Promijenili su se samo uvjeti za neoporezivu isplatu naknada po osnovi. Neoporezive svote naknada, dnevnica, dodataka, potpo-. Isplata plaće i naknade plaće radniku na bolovanju. Naknada troškova za dolazak i odlazak sa posla. Obrazac JOPPD dostavlja se najkasnije do 15. Prvi radni dan u Novoj godini je započeo s problemima oko predaje JOPPD obrasca na kojima postoje iskazane isplata neoporezive naknade. Ostvarivanje prava na neoporezive isplate naknada.


NEOPOREZIVI PRIMICI – naknade, potpore, nagrade i drugi primici. Prema Zakonu o radu, isplata je obavezna a visina naknade se utvrđuje opštim. Iskazivanje neoporezive naknade u JOPPD obrascu od 01. Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o porezu na dohodak” iz. Zakona o porezu na dohodak, neoporezivi iznos naknade troškova. Predujmovi poreza, doprinosi, naknade i članarine.


Sukladno odredbama Pravilnika, oporezivim primicima po osnovi nesamostalnog rada ne smatraju.

Neoporezive naknade 2016
Na navedene naknade troškova, neoporezivi iznosi potpora, nagrada. Odboru za standarde financijskog izvještavanja (OSFI) je propisan rok do. Godišnji (konačni) obračun plaće za 2016. Naknade štete zbog posljedica nesreće na radu prema odluci suda ili. Marinac, u mirovini, Izvor: Verlag Dashöfer. Izdaci HZZO-a za rodiljske naknade u prvih šest mjeseci 2016. Usklađeni neoporezivi iznosi zarade koji važe od 1. SDP će povećati neoporezivi dio plaće na 3000 kuna, postupno deprecirati kunu, smanjiti.


Vlada privremeno zaustavila, namjeravaju dodatno proširiti, a naknadu podići s 2400 na više od 3000 kuna mjesečno. Kao i ostale neoporezive naknade, naknadu za odvojeni život od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.