petak, 3. studenoga 2017.

Oftalmolog za djecu split

Oftalmolog za djecu split Jedina privatna ustanova u regiji koja pruža cjeloviti pregled, liječenje i operacije djece od 0 do 18 godina. Posebno educiran tim za rad s malom djecom uz. Zagreb, Split, Sarajevo, Banja Luka.

Oftalmolog za djecu split
Vodeća oftalmološka klinika u ovom dijelu Europe. Ima li koja od vas preporuku za jednog u Splitu ? Snježana Miljak (oftalmolog) koja inače radi na firulama i stvarno imam super iskustva sa. Trebali bi napraviti pregled fundusa oka.
Oftalmolog za djecu split
Dobrila Karlica, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, KBC - Split - Firule, Spinčićeva 1. Bućan u Splitu vrši dijagnostiku i liječenje očnih bolesti koristeći se najmodernijim metodama uz nazočnost subspecijalista oftalmologije za.


Opća oftalmološka ordinacija I Radno vrijeme: 8. Prema posljednjim preporukama Američke oftalmološke akademije, djeca predškolske dobi trebala bi biti upućena na kompletan oftalmološki pregled ako je vid. Očna poliklinika Medić, Jukić u Splitu njeguje dugu tradiciju izvrsnosti u oftalmologiji. Optika je opremljena najsuvremenijim aparatima za provjeru dioptrije djece i odraslih. Adresar - Oftalmologija - Split: Pronađite sve privatne oftalmološke poliklinike i ordinacije u Splitu. Najprecizniji adresar očnih ordinacija u. Pronađi adresu i kontakt podatke očne poliklinike Oftalma u Splitu.

Oftalmolog za djecu split
Poliklinika za oftalmologiju Oftalma, Split. Posjetite optiku i očnu ordinaciju KORONA, te na jednom mjestu obavite pregled i naručite.


Zna li koja mama iz Splita za dobrog oftalmologa? Draga, stručna, ima krasan odnos s djecom, ma sve za 5! NRS-slaba motoriku i potreban mu je pregled i obrada kod oftamologa po. Na stranici Instituta za oftamologiju pronaći ćete sve o lećama, naočalama, mreni ili katarakti, glaukomu i drugim bolestima oka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.