ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Oldtimer koliko godina

Oldtimer koliko godina Vrednovanje i razvrstavanje vozila iz kategorije oldtimera, uključujući i traktore. Koliko auto mora biti star da bi prosao kao oldtimer? Posle koliko godina auto postaje old tajmerarhiva.

Oldtimer koliko godina
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu2. Interesuje me posle koliko godina automobil se smatra OLD. Vlasnici oldtimera i dosad su imali neke pogodnosti. Svoje vozilo starije od 30 godine, uz potvrdu aktivnog kluba oldtimera kao dokaza.


Oldtimer koliko godina
Ovisno o modelu, o tome koliko su možda bili rijetki, tko ih je. Ukratko, oldtimer je vozilo koje je proizvedeno prije trideset i više godina, koje je. Koliko godina automobil treba da bude star da bi se nazvao oldtajmerom? Naslovnicaa Lifestyle Legendarna „dvojka“ postaje oldtimer. Od ove godine to se odnosi i na Volkswagenov model Golf II, koji time dobiva. Da je zakonodavac htio sva vozila starija od 30 godina svrstati u oldtimere, ne bi mu.


Prije nego započnem sasvim drugu temu, a to je koliko u RH ima stvarno. Znam da je uslov da je auto staro najmanje 30 godina, da nije. Tehnički pregled utvrđuje dali automobil zadovoljava kriterije za Oldtimer-a.

Oldtimer koliko godina
U RH je oldtimer svako vozilo starije od 30 godina. Pa me zanima,koliko se plaća članarina u oldtimer klubu,koliko moram plaćati te. Njihov automobil bio je jedan od četrdesetak, koliko ih je prošlo Samoborom na 18.


U principu svaki auto jest oldtimer nakon 30 godina. Ne znam za druge države, koliko znam ovdje takvih ograničenja nema. DUBROVNIK - Četrdeset oldtimera starih i više od 100 godina iz. Prodaja Oldtimer automobila u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer auta u. Auto je rastavljen za restauraciju Mehanički je očišćen. Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.