petak, 10. studenoga 2017.

Posao instruktora u autoškoli

Posao instruktora u autoškoli SSS i uredna licenca instruktora vožnje ili licenciranje u postupku kod nadležnih tijela - obrazovanje: cestovni smjer prednost. Neko vrijeme je bio najmlađi instruktor vožnje u gradu Zagrebu, jer je počeo svoj posao sa svega 21 godinom. Posao instruktora vožnje je dinamičan i zahtjevan.

Posao instruktora u autoškoli
Besplatna praktična nastava u autoškoli TELEFAX u trajanju od 250 sati. Autoškola u Republici Hrvatskoj ima u velikom broju. Biti instruktor vožnje zahtjevan je posao. Poslodavac: AUTO SL 91 društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, autoškole, servisiranje vozila.


Posao instruktora u autoškoli
Iako su vlasnici autoškola time dobili 40 posto veći priljev novca u. Bio sam u užem krugu za posao instruktora vožnje, no odlučili su. Dozvolu instruktoru vožnje, predavaču u autoškoli, stručnom voditelju autoškole i ovlaštenom ispitivaču i ovlaštenom. Kiki smatra da je njegov posao izazovan jer sa svakim kandidatom treba. Zaposleni u većim školama, navode, više rade, a uspiju zaraditi. Instruktori u autoškolama u prosvjed zbog plaća i HAK-a. Velike škole imaju dovoljno posla, pa mogu i adekvatno plaćati instruktore, dok je.


Iznimno, u preraspodijeljenom radnom vremenu zbog naravi posla instruktor vožnje smije izvoditi. Upisao sam se u autoskolu odmah cim sam navrsio 17 godina i 6 mjeseci te sam isto tako obavio i lijecnicki pregled koji vrijedi 6 mjeseci.

Posao instruktora u autoškoli
Koliko dugo vrijedi liječničko uvjerenje za upis u autoškolu? Obratite pozornost da je instruktor fleksibilan u večernjim ili ranim. Koliko instruktora u auto skolama ima placen godisnji odmor ? Ovo ovo je velika glupost jer SVAKI vlasnik autoškole,ako mu je imalo stalo do. Zanimaju me iskustva kandidata u autoškolama, da li je netko imao slična iskustva.


Pricali su mi starci kak je takav posao i prije radila bagra.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.