nedjelja, 12. studenoga 2017.

Poticaji za hibridna vozila 2017

Poticaji za hibridna vozila 2017 Sve je manje hibridnih i plug-in vozila koja se mogu kupiti državnim poticajima. Razlog je prošlogodišnja odluka Ministarstva zaštite okoliša i. Većina iznosa državnih poticaja ostaje ista, pa se za hibrid i dalje.

Poticaji za hibridna vozila 2017
Tako će država i dalje “častiti” kupca hibridnog vozila sa 30. Državni poticaji za kupnju ekološki prihvatljivih vozila, među kojima je sa 70. Hrvatskoj, s prvim koracima već u 2017. Obzirom na činjenicu da Fond za zaštitu.
Poticaji za hibridna vozila 2017
Za ilustraciju, hibridno vozilo godišnje emitira 1 tonu CO2, dok električna vozila.


Potiče se e-mobilnost, odnosno daju se poticaji za električna i hibridna vozila. Ove je godine za to namijenjeno 25 milijuna kuna, a potiče se i. Za pretragu "hibridna vozila" pronađeno je ukupno 38 sadržaja. Krenuli poticaji za električna i hibridna vozila. Sredstva subvencija za nabavku električnih i hibridnih vozila trebala bi se. Vozimo ekonomično - ostvarite 40% bespovratnih državnih poticaja za kupnju električnog ili hibridnog vozila. Početkom godine za ovu namjenu je bilo rezervirano 18,5 milijuna kuna što je dostajalo za poticanje kupnje 506 električnih i hibridnih vozila. U dvije akcije koje smo do sada proveli odobreno je gotovo 34 milijuna kuna poticaja za kupnju 946 električnih i hibridnih vozila.


Poticaji za hibridna vozila 2017
Opel AMPERA-E: 2017 stiže revolucija. Poticaji iznose do 40% vrijednosti vozila (bez PDV-a), odnosno do maksimalno 70. Liqui Moly erotski kalendar za 2017. CO2 emisija (do 30.000 kn za hibridna, do 50.000 kn za Plug-in hibridna vozila). Za električna vozila visina poticaja je do 70. Za kupnju električnih vozila s ugrađenim.


Poticaji za nove automobile s nula emisija ostaju nepromijenjeni do kraja 2020. Pretpostavlja se da će dio utičnih hibridnih vozila izaći iz zajma s 2017. Trend rasta hibridnih vozila na hrvatskim cestama itekako je vidljiv. Fizičke osobe mogle su dobiti poticaj za jedno vozilo, koje imaju obvezu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.