srijeda, 8. studenoga 2017.

Pravilnik o održavanju elektroenergetskih postrojenja

Pravilnik o održavanju elektroenergetskih postrojenja Zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju sukladnosti. ODRŽAVANJE ELEKTROENERGETSKIH POSTROJENJA I. Ovim pravilnikom propisu u se tehnički normativi za pogon i održavan e.

Pravilnik o održavanju elektroenergetskih postrojenja
Na pogon i održavanje elektroenergetskih postrojenja primjenjivat će se tehničke mjere sadržane u Propisima o tehničkim mjerama za. Zakon o učinkovitom korištenju energije u neposrednoj potrošnji. Sastavni dio ovog Pravilnika su Propisi o tehničkim mjerama za pogon i održavanje elektroenergetskih postrojenja. Pravilnik o tehničkim zahtjevima za elektroenergetska postrojenja.
Pravilnik o održavanju elektroenergetskih postrojenja
Interesuje me da li je primjena odredaba. Remont se vrši u beznaponskom stanju dotičnog dela postrojenja.


O TEMELJNIM ZAHTJEVIMA ZA ZAŠTITUOD POŽARA. Pravilima o održavanju postrojenja i opreme elektroenergetskih građevina. Stručni seminar HKIE: Električna postrojenja nazivnih izmjeničnih napona iznad 1 kV. Pravilnika o tehničkim zahtjevima za elektroenergetska postrojenja nazivnih. Tehnička dokumentacija neizostavni je dio svakog električnog postrojenja i kao takva ima. Redovni pregled elektroenergetskih objekata i postrojenja iz člana 5. Pravilnikom o tehničkim merama za pogon i održavanje elektroenergetskih.


Pravilnik o održavanju elektroenergetskih postrojenja
Uz ove podatke pratit će se pravodobnost održavanja električnih instalacija i. Poslovi upravljanja nekretninom 1 održavanja nekretnina. Odredbe ovog pravilnika primenjuju se prilikom projektovanja, izgradnje, korišćenja i održavanja elektroenergetskih postrojenja i uređaja za proizvodnju. Odredbama pravilnika za pogon i održavanje elektroenergetskih postrojenja. Zakonska regulativa Zakon o energetici – srpski Strategija razvoja. Proglašava se Zakon o elektroenergetskoj inspekciji, a koji je donio.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.