utorak, 14. studenoga 2017.

Sprej za ciscenje egr ventila

Sprej za ciscenje egr ventila Za čišćenje usisnih ssustava, EGR-a, intercooler-a, ventila, turbina. U našoj ponudi od idućeg tjedna možete pronaći sredstvo za čišćenje EGR ventila tvrtke Motip, dijela koji u. EGR ventil je od vitalnog značaja za kontrolu emisije izduvnih gasova vašeg automobila.

Sprej za ciscenje egr ventila
On pomaže da motor efikasnije i potpuno sagori gorivo tako što deo. Za uspostavljanje protoka vazduha do motora. Imam Vectru b x16xel i trebao bi skinuti i ocistiti egr ventil. Dali se moze samo nasprejat i ocistit onim sprejom za karburatore?


Sprej za ciscenje egr ventila
EGR ventil26 ruj 2012Focus dimi20 ruj 2011EGR ventil15 pro 2009Problem s Peugeot 407 - EGR ventil. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoDekarbonizacijski sprej Datacol je inovativni proizvod specijalno izrađen kako bi se olakšalo. EGR ventilima, na leptirima usisnih grana bez potrebe rastavljanja istih. Olakšava čišćenje filtera čestica i katalizatora. Objava dovoljena le na spletnih straneh Fiat kluba Slovenija. Brza i učinkovita rješenja za čišćenje i održavanje automobila. Spray je zasnovan za čiščenje sesalnih kanalov in ventilov, posebej primeren pa je za obnovo EGR ventilov dizelskih motorjev.


SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE HLADNJAKA 300ML. ADITIV ZA ČIŠĆENJE SUSTAVA GORIVA-BENZIN 300ml.

Sprej za ciscenje egr ventila
Sredstvo za ciscenje kao jedna od mogucnosti 4. Zice sa buksnama za probu egr ventila. Slika Da bi proverili ispravnost klipa na egr-u, nadjite. Motip, Tehnički sprejevi, Sredstva za čišćenje, 500 ml. Ne WD nego neki sprej za čišćenje karburatora, ja koristim Cyclo jer je.


Sto se tice EGR ventila, njega planiramo da ocistimo svakako, jer ne. Brzo djelujući čistač recirkulacije ispušnih plinova za otapanje ostataka u EGR ventilu, sustavu ulaza zraka, razdjelniku i ulaznim ventilima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.