subota, 4. studenoga 2017.

Test vida na blizinu

Test vida na blizinu Uradite ovaj fenomenalni test i provjerite stanje vašeg vida. Sve što trebate je dva puta pogledati u sliku! Isprobajte naše testove i testirajte svoj vid još danas!

Test vida na blizinu
Spremljeno u privremenu memorijuSlično8. Vidna tabla za testiranje vida Optotip je vidna tabla za testiranje vidne oštrine. Izumitelj optotipa je nizozemski oftalmolog Herman Snellen koji. Veličina slova ovog testa su podešena za proveru oštrine vida na 30 do 40cm.
Test vida na blizinu
ODLIČAN TEST ZA RAZLIKOVANJE BOJA I TESTIRANJE VIDA!


Ovim jednostavnim testom možete testirati svoju sposobnost. Pošto oštrina vida zavisi od prepoznavanja slova različite veličine i od udaljenosti znakova, zato i mesto. Izaberi boju kvadrata na plavoj pozadini! Ovaj test služi za grubo merenje oštrine vida. Naravno, testovi će Vam omogučiti da provjerite samo vidnu oštrinu i. Novost iz klinike „Svjetlost“: Test vida pomoću telefona. Instrukcije: Objašnjenje rezultata: visus 0. Savjetujemo vam da obavite pregled vida čim prije jer postoji velika. TEST VIDA radio isti dan i to samo nakon dvije vježbe.


Gospodin Milan je dalekovidan pa sam mu testirao vid na blizinu. Središnja oštrina vida, koja se naziva i vizus, podrazumijeva sposobnost percepcije. Vizus na blizinu odgovara oštrini vida na udaljenosti od otprilike 30-40. V praksi se za določanje ostrine vida (visus) najpogosteje uporablja Snellova metoda, pri kateri se uporabljajo različne tabele z optotipi (črke, številke). Klinika „Svjetlost“ je omogućila praktično, brzo i lako testiranje vida i to uz. Sigurno je da i naši geni utječu na oči i njihovo korištenje za rad na blizinu, neke osobe.


Cover-Uncover test (Test pokrivanja-otkrivanja). Oblik smetnje može biti: slabiji vid na daljinu, blizinu; duple ili izobličene slike; naglo. Deskriptori: RAZVOJ VIDA, PROCJENA VIDNIH FUNKCIJA, VIDNA OŠTRINA, DOB. Massachusetts Visual Acuity Test za blizinu s Lea Hyvarinen simbolima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.