četvrtak, 28. prosinca 2017.

Alfa plam 20 iskustva

Alfa plam 20 iskustva Ovo je prva zima u kojoj se grejemo na ALFA PLAM RUSTIK ETAZ i pravo da. Radi se o sporetu alfa term 20 koja ima 14l. Ako neko ima neko iskustvo sa tima da mi rece?

Alfa plam 20 iskustva
Moji u stanu imaju Alfa plam peć, onu usku, znači nema deo za pečenje i greje kao luda. W i predviđen je da zagreje 20 kvadrata :lipstick mark:. Svaki savjet mi je dobrodošao jer nemam iskustva.


Elektricni sporeti14 objava30 sij 2016Pomoc, koju pec kupiti?

Alfa plam 20 iskustva
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu14. Ja imam sporet - Alfa Term 20 - on je predvidjen za cvrsta goriva. Zakljucak : Alfa plam - term 20 je najaci sporet u svojoj klasi - dakle nema jaceg a. Mi smo u novembru uradili etazno grejanje na Alfa term 20 i prezadovoljni smo kako greje i uz to idealno. Kotao (koji kotao, vidim da ima raznih vrsta), Sporet-kotao (Alfa Plam…..). Pec etazna za grijanje tim 20 Alfa Plam. Peć ALFA za narodno grijanje 20kW AKCIJA ! Alfa-Plam Rustik etaž – kamin za grejanje celokupne kuće. MBS iz Smedereva poseduje snagu od 20kW, bez obzira da.


Alfa plam 20 iskustva
Za manje od 100m2 potrošim 20 metara drva u toku jedne zime. Popis proizvoda proizvođača ALFA PLAM, razvrstani po kategorijama. Zatim na tržištu imaš nekoliko sličnih modela neki, su skuplji neki jeftiniji, počev od alfaplama alfa term 20 i noviji 27, abc c2, hrvatski. Uporedite cene za Alfa Plam, najbolja ponuda nekoliko stotina prodavnica. WToplotna moć predata vodi-drvo: 20. Grejem se na gas, 4 sobne peći Alfa 7kW.


Kakva su iskustva, imate li neki model za preporuciti? Ovaj poznanik trosi preko 20 metara. Zaboravio sam napisati,alfa na sama drva je ubistvo,jeftinije je na loz ulje se grijat :D. Prodajem dobar Alfa šporet, moze na centralno, bio je prikljucen na centralno jednu godinu , baš dobro se pokazao. Jedina mana mu je sto su ispali napolje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.