ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

E zaba poslovni

E zaba poslovni Usluga e-zaba poslovno bankarstvo internetsko je bankarstvo namijenjeno. Ušteda e-zaba osigurava uštedu novca jer plaćanje režija možete obaviti po. Imenik, bankomati i poslovnice, podrška za e-zabu, m-zabu i kartice, pitanja i.

E zaba poslovni
Za korištenje uslugama e-zaba poslovno bankarstvo, B2G ili e-Račun. Usluga m-zaba poslovno bankarstvo (m-zabaPS) mobilno je bankarstvo namijenjeno. Bankarstvo putem mobitela ili interneta! Poslovni subjekti, informacije i upute, UPUTE.


E zaba poslovni
Autoosiguranje - ugovorite putem m- ili e-zabe. Uz glavne izbornike, novosti su forme za prijavu za korištenje usluge e-mail alarmi, mogućnost korištenja zaštićenih. Probao sam sa 3 verzije jave (7u45, 7u51, 8u25) i uvijek mi javlja da aplet nije učitan. Postavio sam trusted sites, stavio security u javi na. Da li se moze koristiti ezaba na Macu, ako dignem na njemu windowse? S podrškom za Macintosh, e-zaba sada postaje dostupna još jednom segmentu poslovnih. E-zaba od sada i na Apple računalima.


Ovime uslugu e-zaba, koja je dostupna više od 12 godina, sada mogu. Najčešći je problem famozni "master password" prozorčić koji se pojavljuje kada preko "e-zaba on-line usluga" pokušam ući u svoj poslovni.

E zaba poslovni
Novi korisnik sam (poslovni), napravila sam usb key instalaciju i registraciju i zanima me. Zagrebačka banka od svibnja ove godine, započinje s ponudom novog tehnološkog rješenja u korištenju usluge e-zaba i B2G za poslovne subjekte. Korisnici (misli se na poslovne) e-zabe su dobili obavijest unutar programa da trebaju izvršiti nadogradnju. Prikazuje se poruka "Sustav nije detektirao važeći poslovni FINA certifikat. FINA-e (ActivClient) i programsku podršku za kriptografski uređaj ZABA-e.


Poludit ću s ovom poslovnom e-zabom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.