petak, 8. prosinca 2017.

Honda jazz 1.4 potrošnja

Honda jazz 1.4 potrošnja Honda je omiljena marka automobila svim pravim poznavaocima i ljubiteljima brze, dinamične vožnje. Modeli ovog japanskog brenda dizajnirani su oštro i. Ako se na varam kod nas su uvozili isključivo 1.

Honda jazz 1.4 potrošnja
Ali kako nisam baš 100% siguran jer su se uvoznici. Oba motora uparena su ručnim peterostupanjskim mjenjačima nešto dužih prijenosnih omjera u svrhu niže potrošnje, a tu su i indikatori. KS ima za Hondu čudnih samo 8 ventila, ali to nikako ne treba. Rezultat je mala potrošnja i čistiji izduvni gasovi.
Honda jazz 1.4 potrošnja
Ipak, podatak koji naprosto oduševljava je potrošnja goriva. Motor odlican, zivahan, elastican i sto je najvaznije stedljiv, do sada potrosnja do 6 litara u mesovitom.


Iako ne odveć popularni stariji model, najvjerojatnije zbog malo. Honda Jazz je, s tog aspekta, veoma bezbedno vozilo. Kod benzinca (1.4) je potreban mnogo vredniji rad sa ručicom menjača. Dopada mi se Honda, pre svega Jazz 1. Da li je ovaj motor dovoljno snažan? Cilj je bila mala potrošnja, a ne maksimalna snaga. LS je stvarno odlicna za ono sto se dobija: 100KS.

Honda jazz 1.4 potrošnja
Posle tri meseca od mog velikog pitanja da li uzeti Suzuki SX4 ili Hondu Jazz, dosao je i Sajam Automobila i kad.


Tri leta po predstavitvi so ga letos spomladi oblikovno osvežili, v osnovi pa ostaja – dober mestni. Povratak na popis svih modelaJazz AKCIJA! Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih. Honda hat seinem Jazz Verbesserungen angedeihen lassen, so sind die hinteren. Motor zeigt sich laufruhig und kräftig, verlangt aber. Zahvaljujući futurističkom dizajnu japanski kompakt i nakon pet godina na tržištu djeluje mladenački, a uz akcijski popust od čak 4460 eura.


Doch im Dauertest schlichen sich Missklänge in den Genuss.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.