petak, 1. prosinca 2017.

Hrti aplikacija

Hrti aplikacija Od danas HRT ima i novu multimedijsku uslugu - HRTi - s pomoću koje će korisnici. Imam i aplikaciju za Android telefon, koja normalno radi. Pogledajte snimke zaslona, pročitajte najnovije recenzije korisnika i.

Hrti aplikacija
HRTi će omogućiti gledanje i slušanje uživo svih 12 radijskih i 4 televizijska. Nakon prihvaćanja, aplikacija će pokrenuti Download odnosno. Potpuno tiho predstavnici HRT-a pustili su u rad svoj najnoviji projekt - HRTi. Nova aplikacija virtualne stvarnosti može vam spasiti život.
Hrti aplikacija
U moru aplikacija za vremensku prognozu, od danas je mobilni svijet bogatiji za još jednu. HRT je u suradnji s Državnim hidrometeorološkim.


Ono što ugodno iznenađuje, činjenica je da HRTi prilično dobro radi (aplikacija je vidljivo prilagođena tabletima), sjajno izgleda, dok je pri. Posjećivanjem HRTi-jeve stranice hrti. Hrvatska radiotelevizija je na svojim internetskim stranicama te na stranici teleteksta 814 objavila informaciju u novoj usluzi - HRTi. Na HRT-u je predstavljena nova aplikacija za mobilne uređaje HRT METEO. S pomoću nje mogu se pratiti vremenski uvjeti za čak osam većih. Spojen sam preko LAN kabela i sve leti, ali HRTi aplikacija kad se logiram na svoj user i želim pokrenuti recimo live prijenos ili snimku serije. Odličan potez HRT-a: preko weba možete gledati sve kanale uživo.

Hrti aplikacija
Uskoro bi trebala biti dostupna i aplikacija za Android uređaje.


Više od 5000 korisnika skinulo je aplikaciju za praćenje HRT-ova programa putem mobilnih platformi, izvijestili su iz HRT-a. HRT televizija je korisnicima Windows platforme ponudio svoju HRTi aplikaciju putem koje korisnici mogu pratiti audio ili video sadržaje koje. HRTi Android aplikacija može se preuzeti ovdje. HRTi usluga putem javne otvorene internetske mreže omogućuje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.