petak, 8. prosinca 2017.

Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva

Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva Hyundai je oduvijek imao vlastite motore i ne koristi tuđe (nije kao PSA grupacija). V6 motor je odličan, jedino mi se ne sviđa što ima. Hyundai SantaFe26 ruj 2014Hyundai Santa Fe 20085 lis 2013Hyundai Santa Fe, velika potrošnja plina.

Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
Spremljeno u privremenu memorijuSlično22. Pozdrav zeli bih da vas pitam da li iko ima iskustva sa Hyundai Santa Fe 4x4 2.
Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
I Hyundai Tucson klasičan je primjer naprijed rečenog. Automatski je ionako većinom zastupljen u verziji s velikim benzincem 2. V6 4x4 iz 2006 (noviji model), na njemu je Landi Renzo Omegas plinska. Santa Fe je prvo Hyundaijevo vozilo za slobodno vrijeme (SUV) koji je ne tako davno.


Hyundai Santa Fe druge generacije spada u klasu kompaktnih SUV vozila, a ponuđenom opremom, komforom i voznim svojstvima konkurira. Održavanje polovnog Hyundaija Santa Fea 2. Gabaritne dimenzije Hyundai Santa Fe i masa; Zapremina rezervoara.

Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
Hyundai santa fe 2.7 v6 iskustva
Jedan od najizdržljivijih motora koji se ugrađuje u Santa Fea je 2,7-litarski benzinski motor konfiguracije V6. L, 6 cilindra, Ručni menjač 5-brzina, Benzin 92 ili АI-95, 13. Pogledajte fotografije i saznajte sve karakteristike i cijene za automobil Hyundai Santa Fe 2. Prilikom kupnje razmišljao sam i o Hyundai Coupeu. I pored svega, vrijeme je pokazalo da je Santa Fe iz 2002.


Ovaj auto karakterizira udobnost i prostranost. Benzinski V6 čini od 1,8 tona teškog vozila Sport Utility. Mercedes E-klase ili Hyundai Santa Fe? Privukli su me njegov dizajn i motor 2. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačiće (cookies). Hyundai Hyundai Santa Fe U usporedbi s Galloperom, Santa Fe je vrhunski terenac. Der kultivierte V6-Motor stellt in Verbindung mit der 4-Stufen-Automatik die. Byla jednou jedna korejská automobilka, která vyráběla levná auta. Euro bietet Hyundai die Spitzenversion des Santa Fe an.


L automatik trosi 12l benzina na otvorenom. Ein kräftiger V6-Benziner und die Automatik sorgen für Komfort. Na domácím trhu s nimi měla úspěch, autíčka se dobře prodávala i v.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.