nedjelja, 10. prosinca 2017.

Igre košarka u dvoje

Igre košarka u dvoje Odlična zabava za sve ljubitelje košarke. Koliko koševa možeš dati u 90 sekundi? BufretLignendeOversett denne siden19.

Igre košarka u dvoje
Opis: NBA klubovi u fazonu "glavonja". Izaberi svoj klub, i postigni vise poena, koseva od protivnika. Postoji cak i sut za tri poena sto moze bitno. Cilj igre postići je što je više moguće koševa u što kraćem roku.


Igre košarka u dvoje
U ovoj igri ljubitelji košarke odmjerit će snage međusobno ili protiv. FRIV Igrice za dvoje, 3D Igre za Dvoje, Sport Igre Igrice, Auto Moto Igre, Za Djecu. Comic Stars Fighting Igra borbe za dvoje. Dino Košarka - Igra za dva tima. Zanimljiva košarkaška igra u kojoj se igra 2 na 2. Komande igrice: Za ovu igru su vam potrebne Tastatura i MiŠ. Vrlo uzbudljiva igrica, kao i u pravoj kosarci postoji cak i sut za tri poena. Igre za dvoje česta su potraga znatiželjnih parova koji žele odmjeriti snage. Igre u dvoje sa najboljom grafikom koje flash igrice mogu pružiti.


Igre košarka u dvoje
Gađajte koševe u ovoj jednostavnoj, a zabavnoj sportskoj igri vještine "Vrhunska košarka". Pomoću miša prilagođavajte snagu i kut i gađajte lopte. Kontrolirati Igrač 1: strelice, X, Z, za drugo - ASDW, K, L. Fenomenalna igrica za dva igrača. SPORTSKE IGRICE 1: BESPLATNE IGRE. Smart Soccer Igrice: Smart Soccer. Simulacija branjenja golmana u fudbalu. Jednostavna igra odbojke za dva igrača gdje upravljate sa običnim kuglama.


Basketball Legends Igrice: Halloween Basketball Legends. U tri pokušaja morate prebaciti loptu preko mreže! Pokazite vase umece i spretnost kako bi vasi protivnici bili porazeni. Igre koje se igraju sa dva igrača, najbolje igre i igrice. Igrica košarke 3D je sportska igrica u kojoj ste stavljeni u ulogu NBA zvezde koja igra košarku za najbollje timove na svetu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.