petak, 29. prosinca 2017.

Javni natječaji za posao

Javni natječaji za posao Javni natječaji za posao Slobodna radna mjesta u državnim tijelima popunjavaju se putem javnog natječaja ili internog oglasa. Postupak prijama u državnu službu provodi se sukladno. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoNarodne novine d.

Javni natječaji za posao
Radno mjesto: Poziv na testiranje i raspored testiranja kandidata za Područni ured Slavonija i Baranja (Objavljeno 17.09.2015.) - Prijam u državnu službu na. U svim javnim službama prema novom temeljnom kolektivnom ugovoru za javne službe uvedena je obveza javnog natječaja prilikom. Natječaj će biti objavljen u Narodnim novinama u srijedu 24.
Javni natječaji za posao
S tim nije imala problem Ana Kadović koja je u jesen 2012. Javni natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme.


Sukladno javnom natječaju za prijem u državnu službu u Ministarstvo obrane, Oružane snage RH, objavljenom dana 07. Obavještavamo Vas da će se provesti testiranje prijavljenih kandidata za radno mjesto samostalni. Odluka o obustavi postupka po raspisanom javnom natječaju za prijam u državnu službu u Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, na neodređeno vrijeme. Radno mjesto, Datum objave, Tekst natječaja, Opis poslova, Datum testiranja, Upute za testiranje. Javni poziv proizvođačima suvenira (11. studenog 2016.). Trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava za dodjelu bespovratnih sredstava - Komercijalizacija. Objava Javnog natječaja: "Narodne novine" i web stranica PGŽ od 16. Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja Grada Jastrebarskog za 2017.


Radi se o sljedećem: raspisam je javni natječaj za jedno radno mjesto, i u kojemu se trazilo ili SSS,VŠS,VSS, 1 god radnog iskustva. Rok za podnošenje prijava: 8 dana od dana objave Javnog natječaja. NATJEČAJ ZA POSAO NA NEODREĐENO VRIJEME.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.