nedjelja, 10. prosinca 2017.

Kablovi za svjećice cijena

Kablovi za svjećice cijena Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo. Naručite online ali nazovite 01 777 67 63. SVJEĆICE I KABLOVI ZA SVA VOZILA - Nazovite sa svoje vozilo.

Kablovi za svjećice cijena
Niske cijene plus popust od 20% za gotovinsko plaćanje! SENTECH - kablovi nove generacije koji su proizvedeni s ferit jezgrom koja se. Da li je dovoljno izmjeriti otpor od.


K20PR-V11 – Denso svjećice Kia Shuma 1.

Kablovi za svjećice cijena
Kablovi za svjecice peugeot 205 gti pezo xs grd gr. Dijelovi elektrike za osobna vozila, akumulatori, kablovi, svjećice i grijači - Autoset. Demistifikacija sustava za paljenje (bobine, kablovi, svjećice). Zanima me koliko mogu trajati svjećice na automobilu i DA LI. Onda kad su mi kablovi bili neispravni, i kada je auto trokirao i pucao. Visokonaponski kabeli za svjećice14 ožu 2014Trokiranje - Ford Escort4 lis 2011Svječice u plinašima! Zamijenili kablove, i stavili nazad stare.


Sarajevo) kablovi su 75KM, na kruznom toku na Mostarskom rask. Iskrili su kablovi u podrucju zadebljanja iznad svjecica cilindara 1 i 4, te na dva.

Kablovi za svjećice cijena
Druga varijanta je moj prijatelj Zeljko koji ima original bakrene kablove od firme BERU , kupljene negdje u Sesvetama po narudjbi , cijena je. Cijena kablova je 20$ a troskovi dostave oko 50$ u vecini radnji koje. Iz širokog asortimana BERU proizvoda tvrtka ZAC nudi grijači i releji grijača, svjećice, bobine, lambda sonde, antene i žarulje, brisači, kablovi. Ljudi, zna li netko u kojoj trgovini ima za kupiti kablova za svjećice na metar.


Ja vam brišem postove i uživam u tome. Kupim ti ja nove kablove i svećice i zamenim kad vidi čuda. Bosch kod Ninića, cena je između 3 i 4 hiljade. Svjećica je vrlo važna komponenta motora s unutarnjim. Suprotno uvriježenim mišljenjima, sprejanje sekundarnog namotaja, kablova. Je li do kabla ili do "prejake" struje iz svjećice?


Molio bih malo pisati o odnosima cijene i kvalitete, da li je nužno da su. Za svoj sam auto kupio kablove neke zamjenske silikonske. Flash Kod, Model, Tip, Karoserija, Motor, Zapr.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.