nedjelja, 10. prosinca 2017.

Kalkulator drugog dohotka

Kalkulator drugog dohotka Zakona o porezu na dohodak i Zakona o. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01. Pripremili smo za Vas kalkulatore plaće, drugog dohotka te kredita.

Kalkulator drugog dohotka
Tportal je pripremio informativni kalkulator pomoću kojega možete izračunati bruto i neto prihode za sve oblike drugog dohotka nakon stupanja. Kalkulatori su izrađeni u suradnji sa Zagreb data d. Isplate za autorsko djelo, naknade po ugovoru o djelu umirovljenicima, te naknade za umjetničko. NAJTOČNIJI KALKULATOR Saznajte u lipu kolika će vam biti neto plaća.
Kalkulator drugog dohotka
U nastavku navodimo ukupni trošak udruge ovisno o vrsti drugog dohotka:1. Zakon o porezu na dohodak propisuje da se naknade članovima uprave oporezuju kao drugi.


Izračun bruto-neto možeš izračunati uz pomoć ovog kalkulatora. Ili ako ste deo obračunali sa prvim delom plate, pa vam je nešto ostalo, onda taj ostatak upisujete kod obračuna drugog dela. U slučaju kada je kod istog poslodavca ili isplatitelja drugog dohotka tijekom kalendarske godine za određenog osiguranika ispunjena obveza plaćanja. Po osnovi primitaka od drugog dohotka obračunavaju se i plaćaju sljedeći porezi: 1. Porez na dohodak od drugog dohotka − obračunava. To je pitanje posebno osjetljivo za osobe koje primitke po osnovi drugog dohotka i po osnovi autorskih naknada ostvaruju kao dodatno ili. Ovaj kalkulator će vam pomoći da odgovorite na pitanje "koliko". OK, shvaćam da kalkulator radi samo približne izračune na temelju puno pretpostavki.


Kod primitka drugog dohotka iz inozemstva propisano je plaćanje:. Online kalkulator za doprinose na drugi dohodak - Gosti i korisnici koji. Stope poreza na dohodak i osobni odbici. Primjeri obračuna plaća i drugog dohotka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.