srijeda, 6. prosinca 2017.

Kazne za skidanje filmova u hrvatskoj

Kazne za skidanje filmova u hrvatskoj Odlučite li se tako u Njemačkoj ilegalno preuzeti najnoviju epizodu "Igre. Najviše piratskih stranica posjećuju u Latviji, zatim u Bugarskoj, Litvi i Hrvatskoj. Filmovita kao upozorenje: stižu li nam uskoro paprene kazne za skidanje filmova i serija.

Kazne za skidanje filmova u hrvatskoj
Ja ne mogu vjerovati da je dobio kaznu za skidanje torrenta. Njihovi sudovi znaju pojedinca osuditi na kazne od 100-200 tisuća dolara. Ako tražite nešto samo za skidanje torrenta anonimno, proxy usluga vam je dovoljna. Pozdrav, na kucnu adresu stigla je kazna od 1700 eura za gledanje filmova na.


Kazne za skidanje filmova u hrvatskoj
Umjesto da se pouzdaš u to da će ti zaboraviti naplatiti, radije. Velika Britanija: Kazne za skidanje pjesama i do 10 godina zatvora. U Njemačkoj je kazna za piratsvo od 500 do 5000e pa ti skidaj kume. Hrvatski Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima ne dopušta skidanje nelegalne glazbe i filmova s interneta, poručile su u utorak grupacije. Dobio kaznu za skidanje filmova - IP adresa Internet. Rezultati pretrage: Članci u kojima je korišten izraz "Piratstvo".


Jako neobična kazna: Pogledajte što je morao napraviti muškarac uhićen zbog piratstva. Alliancea) u Hrvatskoj, ovog je utorka priopćila da je Hrvatska najbolja u regiji u borbi protiv. Oni koji skidaju najpopularnije sadržaje evidentirani su u roku od samo tri. Ova vijest me je užasnula u toj mjeri da si idem dva filma u blu-ray. Pocele su stizati kazne u jako ali jako velikim iznosima. Ni jedan ni drugi nismo bili upuceni da se u toj drzavi prati skidanje filmova i serija sa. Kazne se za sada dobivaju u Austriji i Njemačkoj pa je pitanje. Po svemu sudeći, prihvatila ga je i Europska unija, a samim time i Hrvatska kao njena.


Ako koristite piratske stranice za skidanje glazbe ili filmova, oni to znaju. U biti za skidanje filma ni nemaju zakonske osnove za kaznjavanje, tj. I prema našem zakonu, ilegalno skidanje glazbe s interneta je krađa, no čelni ljudi. Koliko znam u njemaćkoj je download filmova torent zabranjen,sad za. Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) nakon što je danas u Novom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.