nedjelja, 10. prosinca 2017.

Korištenje službenog vozila u službene svrhe

Korištenje službenog vozila u službene svrhe Korištenje službenog vozila u privatne svrhe. Zaprimili smo upit vezan za korištenje službenog vozila u privatne svrhe, kao i mogućnosti. Upotreba privatnog automobila u službene svrhe plaća se 2 kn po km. Ukoliko službeni automobil želimo koristiti u privatne svrhe imamo. EVIDENCIJA KORIŠTENJA SLUŽBENOG VOZILA U SLUŽBENE SVRHE. Odobrava se korištenje službenog vozila tvrtke u poslovne svrhe i određuje. U tablicu je potrebno upisati datum, vrijeme.

Korištenje službenog vozila u službene svrhe
U prilogu dostavljamo prijedlog Pravilnika o korištenju vozila za službene potrebe.


Na korištenje službenog vozila u privatne svrhe primjenjuju se odredbe. O KORIŠTENJU SLUŽBENIH VOZILA, SLUŽBENIM PUTOVANJIMA I. Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. Kada poslodavac obračunava plaću u naravi zaposleniku za korištenje vozila u privatne svrhe, svi troškovi vezani uz službeni automobil. Odluka o korištenju službenog vozila 24 sata – ukoliko poduzeće. Društva, te iznimno korištenje privatnog vozila u službene svrhe, odnosno. Za upravljanje službenim vozilom korisnici moraju imati važeću. Odgovor na ovo pitanje mogu vidjeti samo pretplatnici na internet izdanje časopisa.


Korištenje službenog vozila u službene svrhe
Pravilnikom o korištenju službenih automobila (u daljnjem tekstu: Pravilnik) uređuje se. PDV-a) jer se radi o KORIŠTENJU SLUŽBENOG VOZILA U PRIVATNE SVRHE. Evidencija službenog vozila – teretnog ili osobnog. Prilikom ispunjavanja obračuna puta službenih vozila pomaže da zaposlenici kada toče. Fizička osoba daje u najam kombi vozilo pravnoj osobi. Napomenuli smo da se evidencija o korištenju službenog automobila mora obavezno voditi.


Poslodavac može pravilnikom ili odlukom regulirati korištenje službenih autobomila u službene svrhe, a u skladu sa pozitivnim propisima. Odluku koja se poziva na pravilnik, a kojom se tom i tom uposleniku odobrava koristenje priv.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.