utorak, 26. prosinca 2017.

Nyx paleta za konturiranje

Nyx paleta za konturiranje Konturiranje - DIVIANA COSMETICS Web Shop. Nedavno je izašla nova NYX paleta za konturiranje, a kao što znate u zadnje vrijeme je konturiranje. Makeup Revolution Blush and Contour paleta rumenila - Golden Sugar.

Nyx paleta za konturiranje
Već su se počele pojavljivati sve više paleta za konturiranje. Prije je bilo jako teško naći na jednom mjestu sve što mi treba. U paleti se nalazi tri nijanse, jedna je za highlight, jedna je bronzer, a najtamnija za konturiranje, iako ja koristim obje tamnije nijanse za. Paletu za konturiranje od njih vec imam a na mojoj wish listi je takodjer ABH paleta:))) Njezin ruz imam u nijansi.
Nyx paleta za konturiranje
Danijel Cosmetics - Palete za konturiranje.


Naravno da koristim, osim što si izgledam puno bolje kada konturiram, konturiranje me i zabavlja :D. Sama ambalaža Nyx Highlight & Contour Pro palete je prosječnog kvaliteta. Danas vam donosim utiske o proizvodu koji sam jedva čekala da kupim, probam, nosim i o njemu pišem. U pitanju je Nyx paleta za konturu i. NYX i Dior također imaju slične duo palete za konturiranje i posvjetljivanje, ali morate koristiti svoju četkicu. Nyx paletu za konturiranje sam kupila nekako sredinom maja mjeseca i od tad je svakodnevno koristim, Narucila sam je sa Alexandar. Vidjela sam par setova sa dvije nijanse, ali ne i paletu, osim možda NYX-ove palete.


Onda sam na oficijelnoj bosanskoj stranici Deborah.

Nyx paleta za konturiranje
Nyx proizvodi za konturisanje lica ( Pro Paleta & Wonder Stick). S obzirom na to da volim mnogo da čitam o proizvodima ovog tipa,tako. Današnja je recenzija o Nyx-ovom Wonder Stick-u za konturiranje i highlighting. Kao što sam već rekla, Nyx Wonder Stick proizvod je za konturiranje i. Ovo je prva paleta za konturisanje povoljnijeg ranga koja je stigla na naše tržište. Kat von D Shade Light paleta za konturiranje. Volim konture više nego išta, imam Nyx paletu koja mi je baš ok, ali vidi se da je ovde tekstura dosta luksuznija.


Kremasta paleta za konturisanje i hajlajt.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.