četvrtak, 7. prosinca 2017.

Samsung galaxy note 4 cijena u bih

Samsung galaxy note 4 cijena u bih Cijena i veličina su dva čimbenika o kojima svaki kupac treba ozbiljno razmisliti i na. Iako će o ovome biti govora kasnije, istaknuo bih još i Home tipku na. Mobiteli iz cijele Bosne i Hercegovine.

Samsung galaxy note 4 cijena u bih
Samsung galaxy s5,s6,s7 edge plus note 3 4 5 7 mini tab. Pogledajte cijenu mobitela na nabava. Galaxy Note 4 je prava mrcina od phableta, a Ima li i koju manu, pročitajte i. Rekao bih da je u svojoj najboljoj izvedbi dosad no sama činjenica što prst treba.
Samsung galaxy note 4 cijena u bih
Najbolje cijene ovog i drugih uređaja pronađi na: Nabava. Cijena telefona je simboličnih 1 KM uz tarifni model Moj Mix VIP, po čemu je kompanija.


S obzirom na druge recenzije i slike po mraku ne bih mogao reći da su loše a. Uskoro stiže izravna usporedba kamere Notea 4 i Notea 3 u svim uvjetima. Tražite najbolje Samsung android mobitele u BiH? Prikazane su cijene ukoliko korisnik uređaj plaća jednokratno uz pretplatnički ugovor na 24 mjeseca i potpisivanje trajnog naloga. Kliknite za test, specifikacije i cijene. Za očekivati je, stoga, da će Note Edge imati i nešto višu cijenu od Notea 4, no za tu. Sasvim svježi Samsung A3 i A5 uređaji po prvi puta donose super tanko premium kućište u.

Samsung galaxy note 4 cijena u bih
A prethodnici, Galaxy S4 i S3 modeli imaju i kvalitetu i dizajn, ali i cijene koje.


Samsungove "naočale" bit će dostupne u bijeloj boji ove godine, ali cijena nije poznata. Samsung je u Berlinu predstavio još jedan novitet - Gear VR, uređaj za. Zastavu Herceg Bosne proglasiti zastavom svih Hrvata u BiH. Thule; Raspoloživost: Dostupno odmah; Jamstvo: 2 godine; Cijena u drugim valutama:. Mijenjam samsung s6 edge napuklo staklo u gornjem desnom cosku ne smeta. Hustelshop Sarajevo, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Novi model Samsung Galaxy S Duos 2 S7582. Cene mobilnih Samsung u radnjama Beograd Srbija.


Maloprodajna cijena sa uključenim PDV-om. Ta cijena od 450-500 uopšte nije realna cijena niti se toliko kreću ti telefoni. Ja bih rekao od 350-450 max ako je baš baš dobar primjerak. Ukoliko vas interesuje koja je cijena i kako kupiti Samsung Galaxy S4 telefon u Bosni i Hercegovini, onda ste na pravom mjestu, jer ovdje cemo. BESPLATNA DOSTAVA, 2 godine jamstva. Online kupnja po najnižim cijenama u Europi. S6 mozda ima ljepsi dizajn ali ima 2 fatalna nedostatka u tom.


Mi smo NEKADA voljeli Samsung zato sto je davao puno mogućnosti za bolju cijenu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.