petak, 1. prosinca 2017.

Štelanje ventila na traktoru imt 539

Štelanje ventila na traktoru imt 539 Štelanje ventila na traktoru imt 539 Stranica 120- IMT 533-539 Mehanička radionica. Poljoprivredni Forum","rh":"poljoprivredni-forum. Najjednostyvnij način je štelanje ventila na dizlima ;) odšrafiš holender matice sa dizna i. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Učitao korisnik DacibluesriderŠtelovanje ventila na naš način. Stelovanje i pravljenje gresaka na hiraulici traktora - mala skola.

Štelanje ventila na traktoru imt 539
Mala skola mehanizacije - otvorena hidraulika traktora za popravku i podesavanja - Duration: 16:10. Traktori - Dobro došli na slobodni forum ubijati dragocjeno vrijeme.


Leyland 154 uzupčenje i štelovanje ventila. Sigurno dosta ljudi na forumu zna kako se šteluju ventili, ali verovatno ima i onih koji to ne znaju, a stvarno nije problem, pa kad sam to već. Kad čujemo neke neuobičajne zvukove u motoru, koji podsjećaju na lupanje čekićem po punom željezu, odmah smo skloni optužiti ventile iz. Osnovnu karakteristiku traktora IMT-533 predstavlja pre svega univerzalnost. SMT 43° posle UMT Zazor ventila: U toplom stanju U hladnom stanju Pumpa. Nova radilica, novi klipovi hilzne od 539, lezajevi i karike, glava je bila. Traktor nece ni pod razno da upali na kljuc dok na vucu upali i lepo radi. Ako nisu dobro ušlajfovani ventili, nedovoljan zazor ventila, previše spor.


UVOD Traktor IMT-539 izraden je po savremenim koncepcijama sto. INDUSTRIJA MASINA I TRAKTORA 019455. Zatvara 10°posle SMT Otvaral3°preSMT Zatvara 43°posle UMT Zazor ventila U hladnom. A ovaj traktor nemoze ni da prismrdi IMT 577. Kako god videcemo,sutra mi dolaze ventili a u subotu ih nosim na obradu i montiranje i odmah montiramo. Imam IMT 539 sa 1235 radnih sati, fabricke gume su na njemu. Kecelja za rad u klanici Mesarska kecelja Potapajuce i bastenske(za zalivanje) pumpe za vodu Potapajuce elektricne pumpe za vodu - Oglasi stelovanje ventila.


U P U T S T V A za rukovanje i održavanje traktora IMT-539. Kada je zazor ventila suviše velik, ventili se otvaraju prekasno. Proveriti i podesiti zazor ventila viti siedeće: - - - - - - - - - !

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.