subota, 30. prosinca 2017.

Svjećice za auto

Svjećice za auto Možete izabrati kvalitetne svjećice i grijače motora priznatih proizvođača. Kod montiranja i skidanja svjećice sa bloka motora ne smije se. Nije preporučljivo montirati svjećicu na toplom motoru.

Svjećice za auto
Zanima me koliko mogu trajati svjećice na automobilu i DA LI SVJEĆICA KAD CRKNE NERADI 100% ILI. Svjećice iz cijele Bosne i Hercegovine. Vijek trajanja običnih svjećica kreće se, ovisno o modelu automobila, od 20. Kod starijih motora ili u oštrijim radnim uvjetima.


Svjećice za auto
Kada tražim po internet-katalozima proizvođača svječica, za isti auto dođe uvjek obična svječica (za ca 3-4 Euro) i onda još neka posebna kao. NGK je vodeći svjetski proizvođač svjećica i grijača za motore sa unutarnjim izgorijevanjem, osnovan 1936. Pa imaš ih u svakoj prodavaonici auto dijelova: samo reci tip vozila i godište i. Platinaste vs Iridium svjecice te da li su opravano jedne ili druge skuplje, te da li. Ne znam, meni je auto uvijek najbolje radilo sa fabrickim. Zamjena svjećica nekada je spadala u osnovne poslove svakog vozača, no, vremena se mijenjaju, pa su tako u novijim motorima svjećice tako. Proizvodi ovoj stranici: Filteri ulja i goriva Champion svječice Svječice Super Bosna (Enker) CX Ležaji kotača (garnitura) SKF Ležaj kotača.


Standard male svjećice za male automobile. Smanjenjem dimenzije šetobrida (16mm) svjećica postaje kompatibilna s malim vozilima.

Svjećice za auto
Platine nisu predmet ovog članka, jer ih više ni jedan auto ne koristi posljednjih 30-ak godina, ali svjećice su tu i dalje i bit će dok god budemo. Bilo da su svjećice smještene u kosilicu, brod, tunirani automobil, motocikl. Edukacija Autodijagnostike i elektroničkog menadžmenta vozila. Naučivši u prethodnom tekstu, kako visoki napon.


Poznate li tajne starih majstora i znate čitati izgled svjećice, možete postaviti pravu dijagnozu kvara. Koje svjećice da stavim u svoj auto? I nakon koliko km da ih onda zamijenim? Onako usput da pitam da li je LM TOPTEC 4100.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.