četvrtak, 7. prosinca 2017.

Ulje sjemena mrkve

Ulje sjemena mrkve Eterično ulje sjemena mrkve poboljšava rad jetre i bubrega, potiče regeneraciju stanica kože. Koristi se praktički za sva kožna oštećenja i. Najsvestranije je kozmetičko ulje.

Ulje sjemena mrkve
Dragocjeno je kozmetičko ulje koje potiče stanice kože na regeneraciju i djeluje protuupalno. Korisno je u preparatima za tretiranje strija. Iscjeljuje suhu, ispucalu kožu, pomaže u hidrataciji i regeneraciji. Istovremeno djeluje protiv različitih kožnih tegoba: ekcema.
Ulje sjemena mrkve
Ulje mrkve poboljšava opće stanje kože te joj daje elastičnost.


Ulje sjemenki mrkve je vrlo koncentrirano te ga je stoga potrebno miješati ga s baznim uljem kako bi se stvorila vrlo učinkovita zaštita od sunca. Kao bogat izvor vitamina, minerala, linolne kiseline i drugih esencijalnih masnih kiselina, jača stanice. Ulje semena divlje šargarepe najviše pomaže u detoksikaciji jetre i digestivnog sistema, uklanja toksine, protiv anoreksije, protiv gasova. Bazno ulje sjemena mrkve koristi se za iste indikacije kao i eterično ulje s tim da je kompletniji proizvod biljke i posjeduje snažnije protuupalno i jako. Očekivano, ovo je eterično ulje najčešće. Postoji divlja, odnosno samonikla mrkva, koja ima korijen bijel. Od sjemena divlje mrkve dobiva se ulje koje se rabi u kozmetici i u parfimeriji.


Oplodnjom cvijeta nastaje plod kalavac sastavljen od dva plodića koji se koriste kao sjeme. Sjeme mrkve je izduženo, ovalnog, više. FLORIHANA SJEME MRKVE - organsko eterično ulje sjemena mrkve poboljšava rad jetre i bubrega, potiče regeneraciju stanica kože. Bogato je beta-karotenom, vitaminima A i E, te provitaminom A. Pomaže u hidrataciji kože, te regeneraciji. Argan, pšenične klice, plod divlje ruže i macerat mrkve samo su neka biljna. Ulje je izrazito korisno kod svih upalnih procesa kože, osobito kod atopijskog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.