utorak, 26. prosinca 2017.

Ulje za lanac motorne pile

Ulje za lanac motorne pile Lanac - pravilna napetost, brušenje, vrste ulja za podmazivanje. Motorna pila - preporuke - Stranica 422 pro 2009Uspoređivanje motornih pila Husqvarna ili Stihl - Stranica 4. Spremljeno u privremenu memorijuSlično13.

Ulje za lanac motorne pile
TESTEROL 100 je ulje namijenjeno za podmazivanje lanaca motornih pila različitih proizvođača koje rade pri teškim uvjetima. Veliki izbor vodilica, lanaca za motornu pilu ( Stihl i Oregon ), ulja za motor i lanac i svega ostalog što Vam treba za dobar rad pile. Mineralno ulje za lanac za motorne pile visokih performansi. Zahvaljujući aditivima koji poboljšavaju podmazivanje dolazi do vrlo male istrošenosti kakko lanca.


Ulje za lanac motorne pile
Onaj tko od svoje motorne pile očekuje vrhunske rezultate mora tražiti vrhunsku kvalitetu i kod ulja za podmazivanje lanaca. LAncol, od 15 do 20 kn a imaš i od 27 Ina Lancol, 30 Oregon, te sve do 40 i + ulja, kupujem. STIHL ulja za lanac kvalitetno i pouzdano podmazuju rezne garniture motornih pila, štiteći time njene komponente od neželjenog habanja i pregrijavanja, a štite. Odlično podmazuje i smanjuje potrošnju ulja. Ulja za lance motornih pila koriste se za podmazivanje lanaca i vodilica na. Lanci za pile, vodilice, lančanici, turpije, ulje. Prilikom skladištenja motorne pile (na više mjeseci), dali je potrebno.


Obe pile (Stihl i Husky) su ostajale prije bez ulja za lanac nego bez. INA Lancol ST 200 je visokokvalitetno ulje mineralne osnove za podmazivanje lanaca i vodilica ručnih motornih i električnih pila kao što su.

Ulje za lanac motorne pile
Kao poseban dodatak predstavljamo i priručnik za korištenje motornih pila koji. Za podmazivanje lanca koristite samo ulje za podmazivanje lanaca motornih. Otvor za ulje za lanac i otvor za ãep. Maã mora biti prilago÷en konstrukciji motorne pile.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.