utorak, 5. prosinca 2017.

Uredba o putnim troškovima 2016

Uredba o putnim troškovima 2016 S A R A J E V ama u užbene glašen ministra. Nalog za službeno putovanje i obračun putnih troškova. Uredba o naknadama troškova za službena putovanja.

Uredba o putnim troškovima 2016
Neovisno u kojem obliku se izdaje, putni nalog kao vjerodostoj- na isprava. Odluka o visini dnevnice za službeno putovanje u inozemstvo. Putni troškovi iz stava 1 ovog člana priznaju se prema priloženom računu.


Uredba i izmjeni uredbe o naknadama troškova za službena.

Uredba o putnim troškovima 2016
Neslužbeni prečišćeni tekst), uredbe, 2016, BS HR SR. Obračun putnih troškova službenog putovanja u zemlji. Ovim pravilnikom uređuju se način naknade troškova službenih putovanja članova IPA Sekcije Hrvatska. Ovdje možete pronaći sve informacije o dnevnicama za službeni put u sve zemlje. Tuzla, Uredbe o naknadama troškova za službena putovanja („Službene novine Federacije... sjednici održanoj 01.11.2016.godine donio je... (2) Zahtjev za odobravanje službenog putovanja podnosi se licu koje potpisuje putni nalog. Koje troškove treba prikazivati u JOPPD-u u 2016.


Više o dnevnicama u putnim nalozima nakon 1. Dnevnica je, u smislu ove uredbe, naknada troškova za ishranu u toku. Ako se uz obračun putnih troškova ne priloži pisani dokaz o. Namijenjena je pokrivanju troškova prehrane i osta. Naknada troškova službenog putovanja u inostranstvo državnom službeniku i. Uredbom o naknadi troškova i otpremnini državnih. Imajući u vidu da je Zakonom propisano da stupa na snagu 1. I NAČINU VOĐENJA EVIDENCIJE O IZDATIM PUTNIM NALOZIMA. U kojim slučajevima se naknada putnih troškova isplaćuje bez obzira na udaljenost? Pravo na naknadu za troškove prijevoza, neovisno o udaljenosti ima:.


Propisana je obavezna forma i sadržaj obrasca putnog naloga. O NAKNADI TROŠKOVA DRŢAVNIM SLUŢBENICIMA I.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.