subota, 30. prosinca 2017.

Đuro đaković dionice forum

Đuro đaković dionice forum Nedavno je izašao članak po kojem bi Đuro Đaković holding mogao uskoro. DDJH (Đuro Đaković.... ima li zanimljivih informacija za podijeliti s ostalima na forumu (ili na private)? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoGrupa Đuro Đaković je prolazeći kroz restrukturiranje posve promijenila pristup poslovanju fokusirajući se na obranu, transport, industriju i energetiku.

Đuro đaković dionice forum
Montažu koja je bila i prije rata, a bogami i sada je, jedna od. Trgovanje na Zagrebačkoj burzi u četvrtak je bilo nešto življe nego ranije tijekom tjedna pa je ukupni promet dionicama nešto porastao. Nerevidirani rezultati poslovanja Đure Đakovića za 2015. Ne znam da li se za to može zahvaliti neinformiranosti, neatraktivnosti dionice ili što?


Đuro đaković dionice forum
Molio bih Vas da sve objave vezano za dionice i braniteljske udjele objavljujete u ovoj temi. Uvjete korištenja te Pravila foruma. DDJH-R-A : Sažetak podataka o dionici. Filter Društvo: ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA D. Naziv papira : Đuro Đaković holding d. Daklem svi znaju sve Đuro Đaković holding, jedini proizvođač oružja na ovim prostorima. Jedini, ali bljedoliki budu dobili dionice za 40 kuna. Ha ha, bas mi se svidjaju smileyi na ovom forumu. Nenad Bakić vlasnik više od 10% dionica u Đuri Đakoviću.


Đuro đaković dionice forum
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index. Slično je s ulaganjem u Đuru Đakovića, koji je druga najbolja. Grupa: Drugi kvartal zaredom ostvarena dobit u poslovanju. Holding uspješno je dokapitaliziran, a država je sa 62% dionica opet većinski vlasnik tvrtke. Tijekom tri kruga upisa novih dionica. Martini on STEM revolucija s BBC micro:bit ide dalje; hrvoje1 on ĐĐ (opet). Napomena: Kao što znate, imam dionice DDJH i ovo nije nikakva. Glavna skupština Đuro Đaković Holdinga donijela je odluku o prodaji 126.


Obavijest o najavljenoj sjednici NO društva. Montaže, što čini 50 posto plus 1 dionica. Forum je okupio 72 sudionika iz Hrvatske i inozemstva poslovno vezanih uz bankarski i. Zlatna dionica te najbolja bankarska, industrijska i turistička dionica. Bilbija kupuje dionice Atlantske plovidbe, Raiffeisen skuplj. Specijalna vozila potpisao ugovor vrijedan 54 milijuna kuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.