utorak, 5. prosinca 2017.

Valeo kvačila katalog

Valeo kvačila katalog Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za. Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo. VALEO PHC,Aksijalni ležaj kvačila,Lamela,Korpa kvačila,Kvačilo komplet,Cilindar kvačila donji,Cilindar kvačila gornji.

Valeo kvačila katalog
Valeo je najveći svjetski proizvođač kvačila i brisača za prvu ugradnju. Svaki drugi automobil u Europi i svaki treći u svijetu vozi na Valeo kvačilu. Valeo TechAssist + Electronic catalogue. Valeo je orijentiran na istraživanje i razvoj s jednakom profesionalnošću kao i prema proizvodnji i prodaji.


Valeo kvačila katalog
Valeo metlice brisača, Valeo svjetlosnu opremu, Valeo hladnjake, Valeo kvačila i Valeo podizači stakla i td. Valeo je sveprisutni dobavljač prisutan i u aftermarketu, pa tako i na policama Tokić prodavaonica. Od igle do lokomotive, a što je najbolje – sve s kvalitetom dostojnom prve ugradnje. Hella Luk INA FAG Mahle Metelli NRF NTN SNR Pena Powermax SKF Sonax Valeo Varta Viktor Reinz ZF. Novi Tokić katalog -akcijske ponude iz Tokić autodijelova - prelistajte katalog. Tokić specijaliziranim prodavaonicama potražite i Valeo kvačila, zamašnjake i. Sachs i Valeo Spojka (kuplung, kvačilo). Spojka na motornom vozilu omogućuje prekid prijenosa snage s motora na pogonske kotače.


VALEO je jedan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu.

Valeo kvačila katalog
Valeo je jedan od vodećih svjetskih dobavljača automobilskih komponetni. Kvačilo je sklop koji je služi prijenosu snage između motora i mjenjačke kutije te. PHC Valeo, te time postali još konkurentniji u ponudi setova kvačila. Montaža seta kvačila sa fiksnim zamajcem - Valeo KIT4P Više na linku:. Home Aktuelnosti Promocija VALEO setova kvačila!


Dakle, krajem prošle godine na Stilo 1. Multijet ugradio sam set kvačila "Valeo". Nakon nepunih osam tisuća kilometara mjenjač neće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.