petak, 5. siječnja 2018.

Antifriz u ulju

Antifriz u ulju Koji antifriz, kočiono ulje i ulje mjenjača? Opel Astra G - puklo crijevo od vode, koji je uzrok? Ulje za kočnice zabunom ulio u posudu za vodu23.

Antifriz u ulju
Uzeo sam danas da proverim i dospem tečnosti za staklo,hladnjak i ulje. Kad imam šta i da vidim,nizak nivo rashladne tečnosti i. HDi servisni intervali20 innlegg19. Flere resultater fra peugeot-klub.
Antifriz u ulju
ProAuto – Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak.


BufretLignendeOversett denne siden23. Međutim, nemali broj vozača u ljetnom periodu ima običaj ispustiti popularni “antifriz” iz motora, i nasuti običnu vodu. U ulju nema tragova vode, ni u vodi nema tragova ulja. Citajuci na HR forumu nasao sam da se jednom clanu pojavilo ulje u posudi za rashladnu tecnost kao kod mene. Mislim nije ošal blok nego dihtung te ti tlak nabije ulje u vodu! Dakle generalno, u sistemu za hladjenje treba biti antifriz pomijesan sa destiliranom vodom.


Kada dodate antifriz u vodu, mogućnost da se ohladi ravnomjerno i brzo, opada. Takodje, bitno kod hladjenja je navesti i ulje.

Antifriz u ulju
Ja sam svoj isto izbacio jer mi je bio otisao na jednom spoju i malo pustao antifriz ali ne u ulje nego van, izbacio ga prije 4 godine i miran :D. Dakako, u ovom slučaju možete uvijek nastaviti dodavati ulje u motor kako ne. I u ovom slučaju možete nastaviti dolijevati antifriz u sustav za. Jer ako idem mijenjat dihtung, u minusu sam već min 1000kn, a ako vrisne sam. Kada dimi pri prvom paljenju u pitanju je plavi dim, dakle ulje sagoreva verovatno zbog tih gumica ventila.


Antifriz kad sam gledao pre jedno. Umočite ju natrag u ulje, izvucite van i očitajte. NAJNIŽE CIJENE Motornih ulja u HR-Iskoristite DODATNI JESENSKI. Na duže staze neodgovarajući antifriz može da dovede do korozije. Proverite nivo tečnosti u rezervoaru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.