nedjelja, 7. siječnja 2018.

Bitumenski premaz za auto

Bitumenski premaz za auto Planiram dati premazati auto samo me zanima ima li netko nekoga za. Brzosušeći premaz, fine strukture, ostaje trajno elastičan. Zaštitni premaz na bazi bitumena i kaučuka koji osigurava odličnu antikorozivnu i zaštitu od udara.

Bitumenski premaz za auto
Zaštita na bazi bitumena je dugotrajan zaštitni, antikorozivni, zvčno izolacijski premaz. Nakon sušenja ostaje vodootporni, trajno elastičan premaz koji. Tek nakon tog sloja, koji pak treba ostaviti da stoji još najmanje oko pet do šest sati, na automobil se konačno može nanositi i zaštitni bitumena. Antikorozivna zaštita podnožja vozila na bazi bitumena.
Bitumenski premaz za auto
Premaz za zaštitu podvozja od hrđe i od udara kamenčića, proizvod 2 u 1. Htio bih prije zime zaštititi auto odozdo - sve kompletno.


Bitumenski premaz proizveden od oksidiranog bitumena i. Onda operi auto odozdo i kad se osuši temeljnom koja ide preko hrđe (koja li je to samo boja interesira me-treba mi za ogradu) i ofarbaj. Car body repair - Panel beating and spraying - General repair - Tips. Inače auto je 98, i karoserija je cinčana i nema ruzine ali odozdola se vidi. Kit za auto se koristi u automobilskoj industriji za velika oštećenja. Za dugotrajnu zaštitu metalnih i betonskih površina koristite bitumenski premaz. Hidroizolacijski i bitumenski premazi za horizontalnu i vertikalnu zaštitu površina od vlage.


Bitumenski premaz za auto
Jel mozete preporucit koju temeljnu bacit na lim preko koje ce ici bitumenski premaz (treba bit guminiziran) a ne tvrdi, a onda cu to sve. Zaštita podvozja bitumen je dugotrajan zaštitni, antikorozivni, zvučno izolacijski premaz na bazi bitumena. Edited by Car GTI, 15 January 2010 - 05:25 PM. Fleksibilna polimer bitumenska završna traka, uložak stakleni voal,posuta. Hladan bitumenski temeljni premaz na bazi vode.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.