ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Britanska dugodlaka mačka

Britanska dugodlaka mačka Na prodaju imamo zenkicu britanske dugodlake macke. Prodajemo dva muska britanska macica, rodeni su 28. Od tih maca je nastala današnja britanska kratkodlaka rasa.

Britanska dugodlaka mačka
British Longhair (Foto: Polaris WCF). Zabunu ćemo odmah ukloniti malom uporednom pričom o poreklu. Vrlo je poželjna kao kućni ljubimac, također je izvrstan lovac. Britanska kratkodlaka mačka je skoro bez ikakve sumnje jedna od najčešćih i jedna od najsimpatičnijih katkodlakih mačaka.


Britanska dugodlaka mačka
Mi smo ljubitelji i uzgajivači britanskih kratkodlakih mačaka. Mačke su naš život i članovi naše obitelji , a britanske kratkodlake mačke su naš izbor. BRITANSKA KRATKODLAKA mačka je mirna, blaga, nježna, tiha, privržena i pomalo lijena. Voli se igrati, ali želi sama odlučiti kada i koliko dugo. Vrlo je prilagodljiva, što znači da jednako sretno može živjeti u stanu i na selu. Britanska mačka je jedna od najpopularnijih kratkodlakih mačaka u Europi. Autor:Alena Živkov Kod ove rase dolazi najčešće do zabune i pometanja, ne samo kod ljubitelja. Britanska dugodlaka mačka, često nazvana highlander, savršena je mačka prilagodljiva na život u kući, a uz to ima i dugo krzno.


U Severnoj Americi se britanska angora nekada zvala angora orijentalna dugodlaka mačka, što bi značilo da je potomak orijentalne kratkodlake mačke.

Britanska dugodlaka mačka
Obaveštavamo sve zainteresovane da nova legla Britanskih i Skotiš fold mačića očekujemo. Mačke za uzgoj koštaju i do nekoliko tisuća eura. Oko tog vremena u Velikoj Britaniji donio perzijska mačka pasmine. Oni izazvala veliki interes, jer je vrlo. Sijamske, persijske, ruske plave i britanske kratkodlake mačke, exota mačke, šumske i domaće mačke.


Razne vrste mačaka za parenje, prodaju i poklon. Dugodlake i poludugodlake mačke treba redovno timariti, ali ima i nekih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.