četvrtak, 25. siječnja 2018.

Broj registriranih vozila u hrvatskoj 2015

Broj registriranih vozila u hrvatskoj 2015 Broj prvi put registriranih osobnih vozila u 2014. Pregled starosti vozila prema godinama proizvodnje. Hrvatskoj, Volkswagenov je udio 16,22 posto, ili 5792 prodanih vozila.

Broj registriranih vozila u hrvatskoj 2015
Razlika broja registracija u odnosu na isto razdoblje prošle godine, + 21,2%. Iako bi broj novoregistriranih osobnih vozila mogao ohrabrivati optimiste, pravi se razmjeri tog rasta. To bi u ovećem broju slučajeva morao biti neki Audi, BMW ili.


Ukupni godišnji broj putnika u unutarnjem prometu (u 1.000 putnika).

Broj registriranih vozila u hrvatskoj 2015
Strateški plan Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture za razdoblje 2014. STATISTIKA: Broj električnih i hibridnih vozila u Hrvatskoj. Iako podaci za prvih pet mjeseci pokazuju kako se broj registriranih novih. Dražen Boras iz Promocije plus kaže kako se od početka ulaska Hrvatske u EU broj registriranih rabljenih automobila popeo na više od 3700 na. Naravno u ovom pregledu se radi o ukupnom broju registriranih vozila bez. Naime, fizičke osobe, odnosno obični građani u ukupnom su broju.


Negativan trend je i kontinuiran rast uvoza rabljenih vozila iz. U istom razdoblju broj prodanih novih vozila znatno je opao, s 11. Između ostalog, u informaciji o broju registriranih automobila dodaje se kako je u BiH.

Broj registriranih vozila u hrvatskoj 2015
Hrvatska nemoćna protiv Njemačke, u osmini finala. Hrvatskoj lani puta ukupno registrirano oko 70 tisuća automobila. Struktura registriranih cestovnih motornih i priklju nih vozila u razdoblju od. Raspodjela broja kih mjesta prema veli ini prometa u 2015. Na hrvatskim cestama trenutno je 440 registriranih električnih vozila, doznajemo u. Dobna i spolna struktura registriranih vozača motornih vozila na 31.


Udio prometnih nesreća s nastradalim osobama u ukupnom broju. U 2057 škola nastava se izvodila samo na jednom jeziku, od čega u 2015 na. U travnju je nastavljen trend rasta prodaje tijekom 2015. U prošlom je mjesecu u 27 zemalja Europske unije (bez Malte) registrirano. Broj registriranih osobnih i gospodarskih vozila grupe Renault na svjetskoj razini u 2015. Upravo je ta Marka ostvarila najveći napredak u 2015.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.