četvrtak, 25. siječnja 2018.

Dobre igre za pc

Dobre igre za pc Biramo najbolje PC igre iz posljednjih deset godina koje ćemo vrlo rado. U vrijeme kada je Relic objavio prvi trailer za Company of Heroes, mnogi su se pitali. Otkrivamo je li nova igra metroidvania stila, zvana Song of the Deep, dovoljno osvježenje za vruće ljetne dane samim time što igrače odvodi u duboko podmorje. Svaki gamer došao je u situaciju da nema novaca ili nije spreman odreći se par stotina kuna za nekoliko sati gameplaya. Evolucija modifikacije za Warcraft 3, Dota je, uz League of Legends uvjerljivo najpopularniji MOBA naslov za PC. Ako ste u potrazi za najboljim igrama koje su izašle za PConda ste na pravom mjestu.


Najbolje igre za slabije PC mašine!

Dobre igre za pc
BufretLignendeOversett denne siden16. Nedavno smo vam predložili tri konfiguracije za igranje na PC-ju, čija se. Neke nove igre jednostavno odbijaju da rade na penzionisanom. Dakle, ako ste željni dobre košarke i nadmetanja sa suparnicima unutar NBA lige, NBA 2K15. Games Web Shop prodaja PC igara.


Kupite nove ili korišćene igre za PC po najpovoljnijim cenama. Jednostavno web shop naručivanje i brza isporuka. Za one koji vole akcije i dobre “pucačine” preporučujemo naslove Destiny i Division koji. Igrica će se pojaviti za PC, Xbox One i Playstation 4.

Dobre igre za pc
Fanove ove stranice redovno obaveštavamo o proizvodnji novih PC igrica. Ovo je stranica za sve gejmere. Besplatne dobre igre za PC download. Ova lista slavi upravo dobre igre. Blizzardova kartaška strategija za PC i iPad je očigledan pobjednik u ovoj kategoriji.


U stvari, neke besplatne igre su toliko dobre da prosto ne možete. Igre su prestale biti dobre negdje oko 2003. DOS, što PC CD-Rom, što neke starije Win igre. BLUR NEED FOR SPEED RIVALS NEED FOR SPEED HOT PURSUIT 2 PES2014 NOGO MET NEED FOR SPEED PROSTREET.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.