srijeda, 3. siječnja 2018.

Doček nove godine 2017 zagreb trg

Doček nove godine 2017 zagreb trg Trgu bana Jelačića u Zagrebu (detaljni program): saznajte više o ovogodišnjem izdanju manifestacije, provjerite gdje se i. U Zagrebu će na Trgu bana Josipa Jelačića biti organiziran doček Nove 2017. Zagrepčane i goste glavnog hrvatskog.

Doček nove godine 2017 zagreb trg
Zagreb - Docek nove godine na Tomislavovom trgu uz. Doživite čaroliju zime u Zagrebu, najljepšem Adventskom gradu Europe i uplešite u novu 2017. Na središnjem gradskom trgu nastupat će Noćna smjena i October Light. U Zagrebu je veselo uz glazbu i tradicionalni ponoćni vatromet na Trgu bana.


Doček nove godine 2017 zagreb trg
TRG BANA JELAČIĆA: Doček nove godine 2017. Vanna i Jacques Houdek, Psihomodo pop te Najbolji. Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv raka. Zagreb, Trg bana J, Jelačića - doček Nove 2017. VELIKI VODIČ KROZ DOČEKE NOVE GODINE U ZAGREBU Besplatni koncerti na otvorenom, ulazi u klubove već od 50 kuna! Organizatori dočeka na Europskom trgu pohvalili su se da će jedini.


Doček Nove Godine uz živu muziku do ranih jutarnjih sati. Prva asocijacija je dakako Ultra festival koji. Trg bana Josipa Jelačića organiziran je spektakularan doček nove godine na.

Doček nove godine 2017 zagreb trg
VODIČ ZA DOČEK NOVE GODINE U ZAGREBU: Evo što se za najluđu. Povedite vašu najdražu osobu i dočekajte Novu 2017. Dječji doček Nove godine u Ledenom parku kreće u 11 sati uz. Ne da neću doći na doček na trg već ću napraviti žurku doma i bit će mi 1000 puta bolje.


NovaTV i DomaTV, plaćati na više rata, putem telefona, a od nedavno i u našem dućanu u Vlaškoj 63 u Zagrebu! Na Trgu kralja Tomislava čeka vas nezaboravan provod uz koncert TBF-a. I ove godine Samobor priređuje dvostruki doček Nove 2017. Tamo vas očekuje cjelodnevni bogat. Jedina međunarodno certificirana slana soba u Zagrebu i središnjoj Hrvatskoj - Slana soba Ana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.