srijeda, 3. siječnja 2018.

Honda ruting rijeka kontakt

Honda ruting rijeka kontakt PSC Rijeka, Franje Čandeka 44, 51000 Rijeka tel. Diego Legovich, referent prodaje -. Pronađite Honda ovlašteni centar, navratite osobno i uvjerite se u Honda kvalitetu.

Honda ruting rijeka kontakt
Matuljima, na raskrižju između Opatije i Rijeke, na dijelu nekadašnje staze na. Honda automobilima i motociklima, originalnim rezervnim dijelovima i dodatnoj opremi. Honda temelji na iskustvu stećenom u ovlaštenom servisu vozila marke. Danas Honda razvija i proizvodi vlastite izvorne proizvode i tehnologije za različite razine tržišta.


Honda ruting rijeka kontakt
Servis teretnih vozila, kamiona, popravak, vučna služba, Rijeka, istra, Krk. Generalni zastupnik Honde za Republiku Hrvatsku s tradicijom od 22 godine, proširio je svoju bogatu ponudu otvorenjem Centra rabljenih vozila u sklopu prodajnog centra Ruting Zagreb u. FOTO: Otvoreno drugo izdanje Exclusive Auto Moto Showa. Nakon najvećih svjetskih auto show manifestacija, vrijeme je da hrvatska publika vidi i isproba. Izdavatelj Honda ADVANTAGE Card kartice je Ruting d. Kartica je vlasništvo izdavatelja a izdaje se korisniku besplatno. Prvi kontakt brojnih turista što se slijevaju na Opatijsku rivijeru, tradicijski, ali i prema. Rijeka, na čijem se teritoriju i nalazi »Panorama«, kao i Opatija te Matulji što.


Imam čak i neke koje nema ni Honda u svom muzeju.

Honda ruting rijeka kontakt
Naime, moja tvrtka Ruting je jedini uvoznik automobila i motocikala u Hrvatskoj koji. RIJEKA Kata Jukić iz Rijeke, Petra Kobeka 9a, od jučer je ponosna vlasnica. Jukićevi će se uvjeriti kada uskoro u salonu tvrtke Honda Ruting na. RIJEKA Damir Stojšić iz Rijeke, Hahlić 19, ponosni je vlasnik novoga. Dean Grbac iz Honde Ruting te Nada Jovanić. Rimoto je od 1998 do 2014 bio ovlašteni servis za Honda motocikle i skutere u suradni sa tvrtkom Ruting d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.