četvrtak, 4. siječnja 2018.

Idealna težina za muškarce

Idealna težina za muškarce Zdravi kalkulatori - Izračunajte indeks tjelesne mase (BMI), udio masnoće u tijelu (BF), vašu idealnu težinu i potrošnju kalorija za specifičnu aktivnost. Taj postotak je kod žena veći nego kod muškaraca, prvenstveno zbog. Indeks mase tijela i idealna težina.

Idealna težina za muškarce
Dobar deo muškaraca može se svrstati u jednu od ove dve grupe: Prva obuhvata. Međutim, idealna masa zavisi od telesne građe i godina. Formula za idealnu težinu Prvo treba da rašistimo jednu terminološku nepravilnost.
Idealna težina za muškarce
Upisujući težinu možete vidjeti odgovarajući BMI kalkulator. Možete upisati BMI i dobiti poželjne vrijednosti težine za odgovarajuću visinu.


Izračunajte svoju idealnu tjelesnu masu, upisujući parametre koji se uzimaju u obzir. Tablica normalne težine u odnosu na visinu za žene i muškarce. Tjelesna masa (težina) (m):, kg, m = masa u kg. Visina tijela (v):, cm, v = visina u m. Zanima te koja je tvoja idealna težina i koliki je tvoj stupanj uhranjenosti? Još važnije,koliko vremena je potrebno da dodjete do vase idealne tezine ? Uz pomoc Protekal kalkulatora cete saznati za koje.

Idealna težina za muškarce
Prosečne dnevne potrebe kalorija srednje aktivnih muškaraca su sledeće: Od 11. Kliknite ovde da saznate idealan, zdrav i dugoročan način ishrane za gubitak kilograma.


Body mass index (BMI) predstavlja meru telesne masti u odnosu na visinu i tezinu. Koja je vaša idealna težina s obzirom na vašu konstituciju i visinu? Bornhartova formula se različito izražava za žene i muškarce. Postoji pravilo po kojem je idealna tjelesna težina muškarca onoliko koliko njegova visina u cm premašuje brojku 100, dok je za žene za 10%. Postoji jako puno formula koje računaju optimalnu telesnu težnu, ali je istina da niti jedna matematička formula ne može da pokaže pravu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.