ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Kistovi za šminkanje kozmo

Kistovi za šminkanje kozmo Bell; RUMENILO BELL 2 SKIN ROUGE 51; Make up - Make up; 21,99 kn. Bell; TUS OCI BELL BIG BLACK; Make up - Make up; 27,99 kn. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKozmo je najveća hrvatska drogerija s najpovoljnijom ponudom parfema, nakita, make.

Kistovi za šminkanje kozmo
Ja sam ovaj Eco Tools set kistova kupila u Kozmu po cijeni od 119kn. Zato probaj u Kozmu pronaći EcoTools kistove, cijene su ti otprilike 20 kn. Tagovi: kistovi, četkice, ecotools, MAC, šminkanje, kist, sigma, eco. Kozmu već danima tak da hvala na članku pomoći će mi u izboru.


Kistovi za šminkanje kozmo
Kozmo zna imati set Ecottols kistova, ima ih 5-6 ili više, ne znam, dosta. Kupila sam ih danas u Kozmu (set od 6 kistova- za rumenilo, sjenilo, eyeliner, korektor i obrve) i maloprije iz. Najčešća su pak ona o tome koji su osnovni kistovi za šminkanje, koje kistove da. Ecotools kistovi već su svima poznati po svojoj kvaliteti i pristupačnoj. Kod nas ih ima u Kozmo drogerijama ali nisam sigurna koja im je. Meni nedostaje kistica za oči, ali kako trenutno totalno izostavljam taj dio sminkanja obnova ce stici.


Najprije sam kupovala Studio Basics kistove u Kozmu, jedan po jedan budući da nisu jeftini. Nakon nekoliko mjeseci sam s e-baya naručila set. Desni set možete kupiti u Kozmu za 100njak kuna i odličan je za sve.

Kistovi za šminkanje kozmo
Drogerijski rang četkica, nešto kao IQ Cosmetics kistovi se može. II▻Četkice - kistovi za šminkanje ~ Nove zapakirane četkice za šminkanje. Real Techniques kistovi i četkice za make up koje obožavaju vizažistice diljem svijeta po najpovoljnijim cijenama.


Prilikom zadnjeg popusta na dekorativu u Kozmu sam se malo raspojasala i između ostalog, kupila i Aura kistove o kojima vam u ovom postu. Kozmo Škola šminkanja s beauty UK by Žana Kožul. Nanošenje tekućeg pudera sa bockalicom, kabuki i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.