ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

Klepetanje u motoru

Klepetanje u motoru Osim što je popravak, ili ne daj Bože zamjena getribe izuzetno skup i to ne samo za naš standard, već i za puno bogatije nacije , može biti i. Iskoristite pogodnost besplatnog pregleda i dijagnostike vozila prije servisa! Samo tako ćete saznati točnu cijenu.

Klepetanje u motoru
Prica o zamjeni 3 po 3 litrice ulja u mjenjacu je prica za malu djecu kako vec spomenuo. Zamjena lamele nije propisana intervalom nego stepenom potrošenosti. Navedene cijene odnose se na zamjenu kompletnog seta kvačila u. Najpouzdaniji stroj na tržištu za izmjenu ulja u automatsko getribi,on ne samo da mijenja ulje,nego ispire.
Klepetanje u motoru
Kod nas je cijena popravka automatskog mjenjača puno manja od cijene tvornički repariranog mjenača.


Servis automatskog mjenača je se sastoji od: izmjene. Molim vas cijenu zamjene vodene pumpe za mazda 2 2003 1. Recimo za moje auto sam uzeo 3L a cijena po litru je bila 33KM. Ostaje uvijek pravilo viši broj je pogodan za zamjenu ili mješanje sa manjim. Za ugradnju ti neznam koliko kosta ali racunaj da se getriba mora skinuti s motora, dakle. Nazovi ga, reci da sam te ja poslao i pitaj za cijenu. Evo danas mi samo odjednom počelo nešto klepetati u motoru. Kad čujemo neke neuobičajne zvukove u motoru, koji podsjećaju na lupanje čekićem po punom željezu, odmah smo skloni optužiti ventile iz.


Klepetanje u motoru
Znači, čim upalim auto, počinje neko lupanje u motoru(valjda je u motoru), nešto slično zvuku kao što se traktor čuje. Odnedavno sam primijetio lupkanje i klepetanje u motoru. Kao da neki ventil klepeće iz područja gornjeg dijela motora. Ako čujete zvukove struganja (brušenja) u motoru prilikom paljenja, sustav za paljenje treba podesiti ili zamijeniti u potpunosti. Otvorim poklopac motora i čuje se unutra lupkanje, eh sad sam se prepao. Upućujem te kolegi Penrynu, njemu je 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.