nedjelja, 28. siječnja 2018.

Kosa boje bakra

Kosa boje bakra Jednostavan način kako dobiti blago uvijenu kosu. Jedna od najboljih frizura za dugu kosu je punđa. Spremljeno u privremenu memorijuSlično24.

Kosa boje bakra
Koju boju kose i frizuru izabrati da biste bili zavodljivi? Jednako zavodljive mogu biti plavuše, crnke ili. Dodavanje primjese bakrene boje u vašu crvenu kosu stvara kraljevski, no moderan, zanimljiv i privlačan izgled.


Karamel je prekrasna nijansa boje kose između bež-plave i zlatno-smeđe.

Kosa boje bakra
Sam naziv već nagoviješta toplinu i šarm. Pogledajte koje zvijezde imaju kosu boje. Po pitanju očiju, vrijedi pravilo, što su oči svjetlije to i boja kose može. Dok su ljeti idealne hladne boje za kosu zbog kontrasta s toplom preplanulom bojom tena, jesen je pravo vrijeme za igru s medenim, bakrenim. Različite nijanse boje bakra kose danas u modi. Moderne žene izgledaju zavisti na one koji imaju prirodu crvene kose, kao što je ova boja čini vaš Volodya.


Topla bakrena 6-76 obavija vašu kosu jarkom bojom bakra za intenzivnu boju kose. Biranje savršene nijanse boje za kosu i nije baš tako jednostavno da, primjerice, samo odete u dućan i uzmete boju koja vam se najviše sviđa. Pored toga, dame sa ovom bojom kose važe za mudre i inteligentne, a muškarci će vam prosto padati pred noge.

Kosa boje bakra
Uzmite o obzir svoju prirodnu boju kose. Osim prirodne boje kose, obratite pažnju i na boju tena i boju očiju. Ako vaš ten ima zlatne ili žućkaste. Ni jedna druga boja kose ne veže za sebe toliko kontroverzi i divnih priča. Ova nijansa može pouzdano zove univerzalna, jer je apsolutno.


Proleće je vreme kada treba osvežiti boju kose ili čak napraviti drastičniju promenu. Da li sebe zamišljate kao plavušu, brinetu ili već dugo. Na zdravoj kosi se boja i duže zadržava, tako da će biti potrebno manje. Ako ste odlučili da promenite boju kose onda je proleće pravo. Na braon boji kose kao osnovnoj boji izvlačite pramenove u boji bakra ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.