srijeda, 31. siječnja 2018.

Laser za graviranje drveta

Laser za graviranje drveta Lasermax Maxi je laser snage 150 W, iznimno fleksibilan i pouzdan. WINTER- CNC strojevi i strojevi za obradu drveta. Dakle namijera mi je kupiti laserski rezač i graver u jednom pa me interesira na šta trebam paziti.

Laser za graviranje drveta
Strojevi za lasersko graviranje poduzeća Epilog Laser. Provjerite ponudu i odaberite najbolji za Vaše poslovanje. SK LASER je opskrbljivač laserske opreme i strojeva za lasersko rezanje, lasersko graviranje i lasersko označavanje (Laser Marking) sa sjedištem u Njemačkoj. Talasna duzina: 650nm (Red laser) snaga 200mW-250mW.


Laser za graviranje drveta
Pogodan je za graviranje u drvetu, plastici, kozi. Iako je radnom površinom ovo naš najmanji laser on mogućnošću rada ne odstupa gotovo nimalo od. Velika je prednost lasera što se graviranje odvija upotrebom laserske zrake. Lasersko graviranje je moguće na širokom spektru materijala poput gume, drveta. Masina za graviranje po granitu drvetu staklu plastici i slicno Made in Njemacka. Poslednjih godina postala je popularna primena lasera za graviranje i rezanje. Ajde neko pametan nek objasni nama neznancima kako se gravira, da li je to samo da isprintaš sliku i po. Cjenik laserskog graviranja i izrezivanja, ovdje možete naći informativne.


Cijena ovisi i o vrsti lasera kojom se aplicira na materijal; Fiber (yag) ili CO2 Laser.

Laser za graviranje drveta
Ovo je idealno rešenje za obeležavanje, graviranje ili sečenje širokog spektra. Prihvatljiva cena Energy8 je najbolja graverica na polju jeftinih lasera sa. Laser za graviranje i secenje marka epilog -americka proizvodnja radna. Laser RayJet 12W idealna mašina za kopirnice, pečatoreznice, suvenirnice i sve. Sa RayJet laserom Vam graviranje, markiranje i sječenje teških zadataka.


Po izračunima, 2-3W bi bilo samo za graviranje drva isl, 5W rezanje drva, šper do 5mm. No, znam da će se tu ukljičiti Ivan, ima prijatelje koji. Treba imati na umu i to, da kako će brzo i duboko laser gravirati u mnogome zavisi. Kod rezanja laserom koriste se 3 vrste lasera. Nd laser i Nd:YAG laseri su slični laseri, a razlikuju se po. CO2 laser je pogodan za rezanje, bušenje i graviranje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.