ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Ljuska oraha kao lijek

Ljuska oraha kao lijek Uveče namočite četiri do pet pregradaka, pa ih ujutro skuvajte kao čaj. Orahovo mlijeko je lijek koji pospješuje zarastanje čireva na želucu. Premažite mrlje unutarnjim dijelom ljuske oraha.

Ljuska oraha kao lijek
Jedna od takvih biljaka je i dobro nam znani orah. Drvenaste ljuske i kora oraha koriste se kao ogrjevni materijal i u cvjećarstvu za. Diamond Foods mora ishoditi registraciju svojih oraha kao lijeka. Malo se zna o ljekovitosti mladih listova, mlade ljuske i nezrelih plodova, koji pomažu kod mnogih bolesti, a najdjelotvorniji su ako se beru.


Ljuska oraha kao lijek
Spremanje čaja od pregrada oraha vrlo je jednostavno. Kao što nije sigurna sjemenka u ljusci oraha, tako. Među ljudima je dobro poznat kao lijek za čišćenje krvi, a dobar je i za. Ljuske oraha i pregrade unutar oraha isitniti i preliti sa 0,5 litara votke. Kao dodatak vodi koristi i kad je u pitanju kostobolja, skrofuloza i rahitis. Proveren lek za bolju krvnu sliku- Recept.


Od oraha se koristi sve: lišće, pupoljci,mladi plodovi i njihova ljuska, zreli plodovi, drvo… na meniju je kosmonauta, njegovo ulje se. Orasi i voda: Uzmi 30 grama smrvljene ljuske oraha i skuhaj u vodi. Sagoreti ljusku oraha, pepeo rastvoriti u vodi i tom smesom mazati. Koliko sam ja shvatila mesa se sa vodom dok pepeo ne postane kao pasta. Dobar način da se knjige Malakhov je "Modern biljni lijek na stranici 180. Upotrijebljen kao oblog, taj čaj liječi od upale očiju.


Najbolji lijekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Sa stanovista narodne medicine orah kao prirodni lek je simbol intelektualne snage jer se unutar njegove cvrste ljuske nalik lobanji nalazi vijugavi plod koji. Nutricionisti savjetuju dnevnu konzumaciju oraha kao prevenciju. Kad orah dozori vanjska ljuska se suši i puca pa plodovi ispadaju iz njega.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.