subota, 6. siječnja 2018.

Minimalna plaća za vss 2016

Minimalna plaća za vss 2016 Kolika je minimalna plaća za isplatu obzirom na stručnu spremu? Trenutno bruto minimalna plaća iznosi 3. Da li je Zakonom o radu utvrđena minimalna plaća s obzirom na školsku osposobljenost?

Minimalna plaća za vss 2016
Fakultetski sam obrazovana, VSS, imam plaću koju poslodavac. Minimalna bruto plaća za razdoblje od 01. Vlada RH je na današnjoj sjednici donijela Uredbu o visini minimalne plaće sukladno kojoj će minimalna plaća od 1. Ovaj prijedlog uputilo je na sjednicu Vlade za srijedu Ministarstvo rada i mirovinskog.
Minimalna plaća za vss 2016
Ovim Zakonom se propisuje način utvrđivanja iznosa minimalne plaće, rokovi njezinog utvrđivanja, kao i provedba nadzora nad primjenom odredbi. Najniža osnovna plaća (minimalna cijena rada) utvrđuje se jedinstveno za cijelo. Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po.


Ovom se Naredbom objavljuju iznosi osnovica za obračun doprinosa za 2016. Visokoobrazovan sam (bechelor Inžinjer mašinstva, na Masteru sam i trenutno radim završni rad), interesuje me kolika je najniža plata po. Tromjesečni bruto domaći proizvod za treće tromjesečje 2016. Izvorni tekst rasprave dostupan je ovdje: Treba li smanjivati plaće u javnom sektoru. VSS u obrazovanju, koja je godinama najniža u. Financijska pomoć asistentima i novacima za 2016.

Minimalna plaća za vss 2016
Osnovica osiguranja i plaćanje doprinosa za osiguranike – zaposlenike je PLAĆA, s tim da za rad u punom radnom vremenu ne može biti niža od minimalne.


Potpore za zapošljavanje dodjeljuju se u obliku subvencija za plaće. Izračun iznosa subvencije za plaće temelji se na osnovici za minimalnu plaću uvećanu za. Smjernice politike državnih potpora za razdoblje 2016. Pitanje škole: Učiteljica matematike u OŠ (VŠS-završila. 1987.). Neto plaće, bruto plaće - Plaće prema radnim mjestima, pregled plaća u Hrvatskoj i regiji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.