srijeda, 3. siječnja 2018.

Motorna ulja forum

Motorna ulja forum Uskoro trebam mijenjati motorno ulje, pa bih htio prijeci na neko drugo bolje i kvalitetnije ulje. Dosad sam koristio OMV Eco Syn i to 5 litara i. To što macak kaže po pitanju iskustva s Valvoline-om potvrđuje sumnje o njihovom (Castrol-ovom i... Od takve baze rade se i pennasol-ova top ulja (pa tako i Lidl ulje).

Motorna ulja forum
Natrag na “Koje motorno ulje koristiti za "plinaše"”. Ona priča vezana uz "kvalitetu" goriva u HR motivirala me da tovrim ovaj topic na temu motornih ulja. Spremljeno u privremenu memorijuSlično21. Po meni ljudi zbog neinformiranosti.


Motorna ulja forum
Nakon današnjeg iskustva s uljem za auto moram pitati i ovdje jer ne znam što da mislim :misli:. Motorna ulja i mjenjačka ulja - 3 godineWurth motorna ulja! Molio bih da me savjetujete koje motorno ulje da koristim za Pasatta 1. Iz nekog iskustva maheničari kažu da prelaskom s nekog ulja na. Evo prije svega posla koje sam radio na svom autu bilo ulje total 5w40 9000 quarz. Auto imal oko 7000 km i ulje na mjeraću relativno prozirno. Evo iz iskustva govorim (corsa i astra) da tvornicki 1. Poštovani, imam jedno pitanje u vezi motornog ulja za Alfu 147 JTD 8v.


Society of Automotive Engineers - udruženje automobilskih.

Motorna ulja forum
Ukoliko je preporučena gradacijska viskoznost SEA 15w40, i odgovara tvojim klimatskim uvjetima, što se tiče INA motornog ulja, INA Super. Generalno je pravilo da se motorno ulje i filtar ulja kod modernih benzinaca i dizelaša mijenjaju svakih 20. Bar znas da je ina 100% original i ima onu foliju ispod cepa. Interesuje me vaše mišljenje o proizvodima Rafinerije ulja Modriča jeste li koristili u vašim ljubimcima. Konkretno me zanima HC power i Sint turbo 2002 vaši. Motorno ulje Rowe karakterizira tehnološka izvrsnost i cjenovna pristupačnost.


Pogledajte zašto je njemačko ulje Rowe najbolji izbor za Vaš automobil. Gledam recimo Shell Helix Plus VA 5W-30, maloprodajana cijena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.