subota, 27. siječnja 2018.

Navlaka za volan forum

Navlaka za volan forum Sve više je različitih navlaka za volane po trgovinama. Neke oponašaju kožu,neke su u dezenu drveta,neke samo sa velikim gumičastim. Zašto bi navlaka na volanu bila glupa ?

Navlaka za volan forum
Mene to isto zanima ali ovi u Matus designu koliko vidim rade tapiciranje u kožu ali ne i navlake. Ja imam novi auto i nemam namjeru plaćati. MB W123 - čupava navlaka volana31 ožu 2012Auto Navlake da ili ne ? Presvlačenje volana kožom u kućnoj varijanti - Uradi sam - Fiat.
Navlaka za volan forum
Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu13.


Ja na lanči imam kožni volan, ali redovno koristim navlake. Smeker na forumu radi presvlacenje u kozu za 30 EUR. Neki dan mi se ogulio volan, tj koza fabricka, pa reko da to sredim sto prije. Mislim da to nema veze, on skida tvoju i navlaci novu kozu. Posebna navlaka za volan iz kompanije Smek Atek je opremljena sa osam senzora koji proizvode zvukove različitih delova bubanjarskog. Kao kad kupujete običnu navlaku za volan samo što dobijete i iglu i konac pa sami. Pročital sam negdje (mislim čak i na ovom forumu) da je čak bolje naručiti tapeciranje volana sa skajem nego sa pravom. Ako imas kozni volan (a imas), cini mi se da je 30 evra nova koza.


Navlaka za volan forum
Gang Landu imali naj navlake za volan. AUTOTAPETARIJA - Ručica mjenjača - VOLAN - sjedala. KOMPLET RUČICA MJENJAČA, KOŽNA NAVLAKA MJENJAČA, ALU PEDALE, UKRASNE. Da skinem kozu kojom je oblozen volan, sta bi nasao ispod koze, dal klasicni volan ili. Kožom prekriven volan na nekim skupim kolima lepo izgleda, jer je on opšiven. Tako i ja zovem navlake za volan< kurton za volan :lol:. Goodyear Navlaka za volan Goodyear, crno-srebrne boje.


Proizvodimo kozne navlake za volane 100 prirodna koza U ponudi imamo 4 vrste navlaka Na prosto navlacenje kozna navlaka optocena lastisom prosto se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.