ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Neispravna lambda sonda

Neispravna lambda sonda Onečišćenost vrha može ukazivati na neispravnosti u radu motora. Također i neispravni nosači ispušnog sustava odnosno motora uzrokuju vibracije. Greška u radu lambda sonde vodi do stvaranja gorive smjese u kojoj udjeli.

Neispravna lambda sonda
Ovisno o udjelu kisika u ispušnim plinovima napon koji pokazuje LAMBDA. Ako je neispravna L-sonda, nema korekcije vremena ubrizgavanja i. Lambda sonda- neispravni rad14 lis 2010Clio 1. Važnost lambda sonde je da detektira odstupanja lambda faktora u ispušnim.
Neispravna lambda sonda
Neispravne šprice (zaštopane) uzrokuju prijevremeno otkazivanje lambda. Nadalje, auto ne radi nikako, meni je lambda sonda bila pokvarena. Posto se vozim na plin i auto ima dvije lambda sonde, prije i poslije.


Obično prilikom neispravnog senzora , automobil neće da vuče, nema. Famozna lambda sonda, ona se nalazi u ispušnom sistemu vozila. TS 16v CF3 - lambda sonde20 objava2 stu 2011Prevelika potrošnja goriva20 objava4 sij 2008Više rezultata za alfisti. Ponovo mi ocitava istu gresku, kao i ranije, toplotni senzor lambda sonde. LAMBDA SONDA - DURLEN Obrt za proizvodnju i ugradnju dijelova. Majstor mi savjetuje da je konacno zamijenim, ali mi se ne daju.


Neispravna lambda sonda
Većina novih vozila ima dvije lambda-sonde. Kako se manifestira neispravna lambda sonda? Koja ocitanja daje neispravna sonda pre niska ili previsoka? Dijagnostika ne pokazuje gresku i pokazuje da lambda sonde rade. Uglavnom, simptomi neispravne lambda sonde su vrlo neprimjetni, to se lakše primjeti snimanjem napona lambda sonde u vožnji. Tvoja masina ima samo jednu lambda sondu koja je ispred. Simptom neispravne lambda sonde je nešto veća potrošnja goriva,može možda. U našem servisu možete provjeriti ispravnost lambda sonde i postojeću zamjenit.


Neispravnost sonde također utječe i na vijek trajanja katalizatora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.