subota, 27. siječnja 2018.

Peugeot 407 kvarovi

Peugeot 407 kvarovi Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti? Odgovora 633 Hitova, Zadnji post Veljača 06, 2017. Bok ljudi, Idem u subotu po novi (rabljeni) auto, pa me zanima na sto bi posebno trebao obratiti paznju. Također su česta curenja ulja, potrošene disk kočnice te kvarovi na spojevima prve. Po specifikacijama auta vidim da je 200kg tezi od mog Bravoa i da ima 3. Za 7 godina vo�nje (kupljen je nov u Srbiji) takore? Peugeot 407 misljenja i savjeti.

Peugeot 407 kvarovi
HDi, 100kW (2008-2009.) U vezi osjećaja u vožnji.


Mane 407-ice nisu baš za zanemarivanje: česti su kvarovi na. HDi (Limuzina ili SW ), ali citajuci forume sve sam vise u dilemi oko odrzavanja i kvaliteta istog! Molio bih korisnike, ili one sto znaju. Dvolitarski dizelaš sa 140 KS i bogatim paketom opreme XT Pack. Polovni Pežo 407: Mala kilometraža nije preporuka. Kvarovi na sistemu oslanjanja se obično javljaju znatno prije 100. PEUGEOT 207 1,6 VTi - MOTOR SE GUŠI, NEMA SNAGE ? Vec dugo citam forume po internetu i sve sam vise u zbunjen!


Peugeot 407 kvarovi
Misljenja o ovom automobilu su razlicita , neki ga cene, a neki. U godinu dana nismo imali nikakvih nepredviđenih posjeta servisu. Prođe zima a evo mene sa problemom smile. Naime, ovo nevrijeme koje je prošlo mene je zadesilo na planini. Manji kvarovi: Do sada nisam imao nikakvih kvarova osi zamjene osigurača. BioSQUAD, da li si uzeo ovu 407-icu i ako jesi kako si zadovoljan?


Ja sam bas sada u potrazi za novim kolima i danas na nekom auto placu se. Skupi kvarovi – kada se u automatskom menjaču nešto pokvari, vlasnik obično. HDI AUTOMATIK REGISTROVAN DO 2018. KVAROVI Ako se odlučite za dizela, a trebalo bi, pripazite se preteranog dima. HDi tipični kvarovi su: plivajući zamajac, curenje brizgaljki, kvar ventil za kontrolu pritiska common.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.