četvrtak, 25. siječnja 2018.

Popravak nakita cijena

Popravak nakita cijena Vršimo popravke nakita od zlata,srebra,čelika i bižuterije uz garanciju kvalitete i vrlo povoljne cijene. Vršimo i poliranje,čišćenje nakita,tako da ponovo Vaš stari. Cijena određene usluge se dogovara individualno na licu mjesta, ali samo.

Popravak nakita cijena
Naime, u zlatarnici u koju sam donijela prsten na popravak pokazali su mi. Također nudimo uslugu otkupa nakita i zlata. U svim ARGENTUM srebrnarnicama započelo je veliko sniženje nakita i satova tako da sada vaše omiljene. Ag naušnice, cijena 310kn, šifra: N16193-001.
Popravak nakita cijena
Popravka i izrada nakita zlatara Oreol se bavi izradom, prodajom, otkupom, zamenom i popravkom nakita od zlata i srebra.


Službena cijena ovih naušnica od neobrađenih prirodnih kamenčića je 25,00 kn. Svaki proizvod koji se prodaje na sličnim stranicama kod nas možete pronaći po nižoj cijeni. Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite do - 50% niže cijene za zaljubljene. Ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Pažnja prema vašem nakitu i detaljima naš je prioritet. Kad vaš najdraži lančić treba hitan popravak i malo ekstra pažnje da ostane i postane savršen, mi vam. Zlatarnica Le-wi-ko nudi najveći izbor ručno izrađenog nakita od bijelog i žutog zlata. Popravak, obrada, dorada i čišćenje zlatnog i srebrnog nakita.


Popravak nakita cijena
Kompletna reparacija zlatnog i srebrnog nakita, ugradnja cirkona, opala i drugog obojenog kamenja po najpovoljnijim cijenama u gradu. Osim navedenog vršim poliranje srebrenog i zlatnog nakita, popravci i izrada. Naše iskustvo i dugovječnost u poslovanju. Zato je i neophodno reći nekoliko reči o tome koliko je održavanje nakita. Mislim da u većini zlatarskih radnji možeš dogovoriti popravak srebrnog nakita, premda to su često dogovori koji iziskuju. Spremljeno u privremenu memorijuUsluge – izrada i popravak nakita.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.