ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Pribor za kolače

Pribor za kolače Vrećica za ukrašavanje torte – 4 nastavka Metaltex. Kist za kolače Candy Fackelmann, više boja. Rezač tijesta i obilježivač za rezanje kolača.

Pribor za kolače
Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Kalupi za pripremu kolača i ukusnih slastica. A s pravim priborom iz našeg bogatog asortimana kalupa i zdjela koje se mogu prati u. DRÖMMAR kalupi za kolače u kutiji,14k, svijplv Promjer: 23 cm Visina:.


Pribor za kolače
Imala sam le grand čišćenje dijela smočnice u kojem držim pribor za izradu i ukrašavanje kolača. Toliko sam toga nakupila kroz godine da. Veliki izbor kuhinjskih pomagala za kolače. Sve za Vaše torte i kolače na jednom mjestu! Dobrodošli na online prodavnicu alata za izradu torti i kolača. Kod nas možete pronaći sve alate za fondan, torte, kolače. Modle za božićne kekse, kalupi i pribor za muffine, kalupi za torte; obični četvrtasti i okrugli i oni u raznim oblicima, tuljci za kreme, silikonske.


Zejnebb, Naime zanima me s cime vi presjecate koru kada pravite tortu,ako trebaju 2,3 kore,ja to radim nozem i koncem i uvijek mi bude. Pronađite sve što vam je potrebno za izradu kolača i torti na jednom mjestu.

Pribor za kolače
Mašina za tjesteninu, rasvjeta, gift shop, posteljina, plastika, pribor za kolače. Iz Interspar katalog ponude asortimana pribora za izradu kolača izdvajamo: Valjak za kekse s 9 iskrojivača za 49,99, kliješta za orahe ili. Pribor za ukrašavanje torti i kolača. Mikser Delimano ručni 3u1 Brzi pregled. Kao što je uobičajeno, dobro i odgovarajuće opremljena kuhinja od velike je pomoći u pripremi jela, no za mnoge od recepata koje vam na ovom siteu nudimo. DJEČJI SET ZA KOLAČE PIRNA 19 DJELNI.


Svi djelovi seta su iznimno sjajni i imaju ukrasnu. Kolači i torte iz cijele Bosne i Hercegovine. See more about Cupcakes decorating, Pastries and Stainless steel.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.